Νέα μουσική της Sade στο soundtrack του «A Wrinkle In Time»

sade Steve Back
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια θα συνεισφέρει ένα νέο τραγούδι στο soundtrack της ταινίας επιστημονικής φαντασίας.

Μετά από οχτώ χρόνια απουσίας από τη δισκογραφία, η Sade επιστρέφει με νέα μουσική για τις ανάγκες του soundtrack της ταινίας «A Wrinkle In Time». Τελευταίος δίσκος της Βρετανίδας τραγουδίστριας ήταν το «Soldier Of Love» το 2010, ενώ έναν χρόνο αργότερα κυκλοφόρησε μια best of συλλογή, με τέσσερα ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Η επιστροφή της Sade στη μουσική ανακοινώθηκε από την Ava DuVernay, σκηνοθέτη της ταινίας φαντασίας, μέσω Twitter. «Δεν πίστευα πως θα έλεγε ναι, αλλά τελοσπάντων ρώτησα. Ήταν ευγενική και δοτική. Μια θεά. Ξεκινήσαμε μαζί ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσω ποτέ» σημείωσε η DuVernay.

Στη συνέχεια, η σκηνοθέτης αποκάλυψε πως το νέο τραγούδι που ετοιμάζει η Sade τιτλοφορείται «Flower Of The Universe» και χαρακτήρισε τη συνεργασία τους ένα «όνειρο που γίνεται πραγματικότητα». Το «Wrinkle In Time» είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας της Madeleine L’Engle και αφηγείται τις περιπέτειες ενός κοριτσιού στην αναζήτηση του χαμένου πατέρα της.

Η ταινία επιστημονικής φαντασίας της Ava DuVernay είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Madeleine L’Engle.

Στην κινηματογραφική μεταφορά πρωταγωνιστούν οι Reese Witherspoon, Mindy Kaling, Oprah Winfrey, Gugu Mbatha-Raw και Chris Pine μεταξύ άλλων. Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της την άνοιξη.