Η Ξένια Σιμόνοβα έρχεται στο Μέγαρο για να δώσει ζωή στην άμμο

kseniya-simonova
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Μια διαφορετική εμπειρία περιμένει τους Αθηναίους στις 7 Μαρτίου, όπου η ουκρανή καλλιτέχνις, Ξένια Σιμόνοβα, θα ξεδιπλώσει το ταλέντο της στην τέχνη του sand animation.

O Guardian έγραψε ότι «Αν θεωρήσουμε ότι σκοπός της τέχνης είναι να φωτίζει με άλλο τρόπο τον κόσμο και να αλλάζει τη συνείδηση του θεατή, τότε το έργο της Σιμόνοβα έχει τεράστια επιτυχία». Aυτή την επιτυχία πρόκειται να θαυμάσουμε από κοντά στις 7 Μαρτίου στις 20.30 στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου.

Η Ουκρανή, Ξένια Σιμόνοβα, που το 2009 άφησε άφωνους 13.000.000 τηλεθεατές «αφηγούμενη» την ιστορία της πατρίδας της με μια νέα τέχνη, το σμίλεμα και την «εμψύχωση» της άμμου, θα βρίσκεται στην Αθήνα να πει την ιστορία της με τον δικό της τρόπο.

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα οπτικοακουστικά αριστουργήματά της, μικρά έργα τέχνης που η ίδια δημιουργεί επάνω στην άμμο με τα χέρια της υπό τη συνοδεία μουσικής, σε μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά. Η διάσημη καλλιτέχνις, που έχει περιοδεύσει σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, θα μαγέψει το κοινό της με τις υπέροχες δημιουργίες της, ενώ έχει ετοιμάσει για τους θεατές του Μεγάρου και ένα νέο έργο από άμμο το οποίο συνδέεται με την Ελλάδα. Πρόκειται για μια βραδιά στο πλαίσιο της Σειράς Γέφυρες (καλλιτεχνική επιμέλεια, προγραμματισμός:  Δημήτρης Μαραγκόπουλος).

Info
Μέγαρο Αθηνών
Στις 7 Μαρτίου στις 20.30, αίθουσα Banquet
210 7282333
Τιμές εισιτηρίων: φοιτητές, άνεργοι, ΑΜΕΑ: 7 €, Ζώνη Β: 10 € (παιδικά, μαθητικά: 5 €), Ζώνη Α: 15 €, σε όλα τα καταστήματα Public και στο Μέγαρο.