Robbie Williams: «Έχω μια ασθένεια στο κεφάλι που θέλει να με σκοτώσει»

robbie-williams
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ο πρώην τραγουδιστής των Take That μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματά του και τον χαμό του George Michael.

Ο Robbie Williams μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που έχει αντιμετωπίσει, υπογραμμίζοντας πως ακόμα δίνει σκληρή μάχη με την κατάθλιψη

«Ευτυχώς και δυστυχώς, εάν αφεθώ μόνος, έχω την τάση να σαμποτάρω τα πάντα. Έχω μια ασθένεια που θέλει να με σκοτώσει και βρίσκεται στο κεφάλι μου, οπότε πρέπει να το προσέχω. Ορισμένες φορές με καταβάλει και άλλες φορές είναι ένα εργαλείο που χρειάζομαι για να ανέβω στη σκηνή. Ορισμένες φορές ζω μέσα στη χαρά και είναι υπέροχο» εξηγεί ο Williams για τη σχέση του με την κατάθλιψη.

http://www.brits.co.uk

O Robbie Williams έχει μάθει να ζει με την κατάθλιψη.

Ο Βρετανός μουσικός τόνισε πως η κοινωνία έχει γίνει πιο ανοιχτή και ευαίσθητη πλέον σε θέματα ψυχικής υγείας, τα οποία παρέμεναν ταμπού στο ξεκίνημα της καριέρας του. «Δεν ήξερες τι σου συνέβαινε, απλά ήξερες ότι ζούσες στο κεφάλι σου και δεν καταλάβαινες τι είναι» είχε δηλώσει στο ΝΜΕ, τονίζοντας πως έγινε πιο εσωστρεφής, καθώς δεν ένιωθε πως είχε τη δυνατότητα ή το κουράγιο να μιλήσει για τα προβλήματά του.

Στη συνέντευξή του στη Sun, ο Williams δεν παρέλειψε να εκφράσει τη λύπη του για τον χαμό του George Michael, ο οποίος πέθανε ξαφνικά τον Δεκέμβριο του 2016. Ο ίδιος περιέγραψε τη σχέση τους ως εξής: «Υπήρξαμε γνωστοί που εκτιμούσαν και έκραζαν ο ένας τον άλλο». Ο Williams εξήγησε στη συνέχεια πως αντιμετώπισε αντίστοιχα προβλήματα εθισμού με τον Michael

Reuters / Susana Vera

Ο Williams εξήγησε πως του λείπει ο George Michael.

«Το 2016 ήταν που έφυγαν όλοι; Ήταν τρομακτική χρονιά, όλοι οι ήρωες εξαφανίζονται και αντιλαμβάνεσαι πως δεν είσαι αθάνατος και πολύ περισσότερο όταν είσαι 43 ετών και έχεις δυο παιδιά. Ήταν απλά φοβερό αυτό που συνέβη στον George Michael και μου λείπει» κατέληξε ο Williams.