Έρχεται το τέλος των Rolling Stones;

rolling-stones MediaPunch
ΤΡΙΤΗ, 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Ο Mick Jagger σχολίασε τις φήμες που θέλουν τους γερόλυκους της rock να αποσύρονται από την ενεργό δράση.

Οι Rolling Stones είναι ένα από τα μακροβιότερα rock συγκροτήματα, με σχεδόν 60 χρόνια παρουσίας και ετοιμάζονται για την πρώτη τους βρετανική περιοδεία τα τελευταία πέντε χρόνια. Έχοντας κατακτήσει γενιές και γενιές θαυμαστών, δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση η τεράστια ζήτηση για εισιτήρια. Ειδικά, όμως για τη συγκεκριμένη περιοδεία η αύξηση ήταν σημαντική, λόγω των φημών της επικείμενης διάλυσης των Rolling Stones.

Οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν μετά από μια συνέντευξη που έδωσε ο ντράμερ του συγκροτήματος, Charlie Watts, σύμφωνα με τον οποίο «δεν θα τον ενοχλούσε» εάν αποφάσιζαν να διαλυθούν. «Μου αρέσει να παίζω ντραμς και μου αρέσει να παίζω με τον Mick, τον Keith και τον Ronnie, δεν ξέρω για τα υπόλοιπα. Δεν θα με ενοχλούσε εάν οι Rolling Stones έλεγαν “αυτό ήταν, τέρμα”. Δεν θα μου άρεσε να έρθει η διάλυση με εχθρότητα» τόνισε ο Watts.

REX/Shutterstock / Terry O'Neill

Οι Rolling Stones παίζουν από το 1962, αλλά δεν έχουν σχέδια για «σύνταξη».

Ο frontman των Rolling Stones όμως ήταν καθησυχαστικός, αφού όπως τόνισε στην Sunday Post, δεν υπάρχουν σκέψεις για τέτοιο ενδεχόμενο. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω σκεφτεί πως αυτή η σειρά συναυλιών μπορεί να είναι η τελευταία μας. Θα συμβεί κάποια στιγμή, όταν πια δεν θα θέλουμε να κάνουμε περιοδείες, για οποιονδήποτε λόγο, αλλά δεν υπάρχουν σκέψεις για φέτος το καλοκαίρι» δήλωσε ο Jagger.

Όπως είχε εξηγήσει ο Watts στη συνέντευξη, οι Rolling Stones θα πάψουν να υπάρχουν όταν αποφασίσουν ο Mick Jagger ή ο Keith Richards να αποσυρθούν, θεωρώντας πως τα υπόλοιπα μέλη θα μπορούσαν (παρά τις σχετικές δυσκολίες) να αντικατασταθούν. «Εάν ο Mick έλεγε ότι αποσύρεται, δεν ξέρω πως θα παίζαμε χωρίς αυτόν ή χωρίς τον Keith» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ντράμερ των Rolling Stones.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.