H Frances Bean Cobain αποκαλύπτει τα σχέδιά της για τη μουσική

frances-bean-cobain
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Η κόρη του τραγουδιστή των Nirvana σύντομα σκοπεύει να παρουσιάσει «κάτι χειροπιαστό».

Την περασμένη εβδομάδα η Frances Bean Cobain ανέβασε στο Instagram το βίντεο ενός τραγουδιού που έγραψε για την 24η επέτειο από τον θάνατο του πατέρα της, Kurt Cobain. Στην ανάρτηση, η οποία έχει πλέον κατέβει, η Frances Bean ευχήθηκε πως ο πατέρας της θα ήταν περήφανος για αυτή.

Μιλώντας στο E! την περασμένη Κυριακή, η Cobain αναφέρθηκε στην έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε σε σχέση με την  καριέρα της στη μουσική, τονίζοντας πως το τραγούδι που ανέβασε στο Instagram δεν αποτελεί επίσημη κυκλοφορία, αλλά σύντομα θα έχει να παρουσιάσει κάτι «χειροπιαστό».

«Αναφορικά με τη μουσική, δεν θέλω να κατηγοριοποίησω τον εαυτό μου και να πω ότι είμαι μουσικός ή visual artist», δήλωσε η Frances Bean Cobain, υπογραμμίζοντας πως όλες οι πτυχές της τέχνης είναι αλληλένδετες μεταξύ τους. Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με τη μουσική και έχει στόχο να κυκλοφορήσει «κάτι χειροπιαστό», ενώ σχολίασε πως το πρόσφατο τραγούδι της δεν ήταν τίποτα άλλο από «μια ανάρτηση στο Instagram».

Όταν ρωτήθηκε για το εάν ο πατέρας της θα ήταν περήφανος για την ενασχόλησή της με την μουσική, η Cobain εξήγησε πως δεν μπορεί να απαντήσει σε κάτι τέτοιο, ούτε να μιλήσει εξ’ ονόματος κάποιου άλλου. «Θα ήλπιζα πως θα ήταν περήφανος για το τι άνθρωπος είμαι, ακόμα και εάν δεν του άρεσε η τέχνη που δημιουργώ » σχολίασε χαρακτηριστικά.