Νέος δίσκος από τους Muse μέσα στο 2018

muse Neil Hall
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

«Θα κάνουμε την μεγαλύτερη περιοδεία και ο κόσμος θα χάσει το μυαλό του» υπόσχεται ο Matt Bellamy.

Οι Muse σχεδιάζουν να παίξουν λίγες συναυλίες φέτος, καθώς στόχος τους είναι να κυκλοφορήσουν έναν νέο δίσκο μέσα στο 2018. Η αποκάλυψη ήρθε από τον frontman Matt Bellamy και τον ντράμερ Dom Howard σε μια ανάρτηση τους στο Instagram για τα φετινά σχέδια τους.

«Το πλάνο μας για το 2018 είναι να φτιάξουμε μερικά νέα τραγούδια και πιθανότατα έναν νέα δίσκο» δήλωσε ο Bellamy, συμπληρώνοντας πως «θα βγάλουμε ένα-δυο single και θα κάνουμε πέντε ή έξι συναυλίες – ορισμένα μεγάλα φεστιβάλ στις ΗΠΑ που έχουμε ξαναπαίξει».

Plans for 2018.

A post shared by MUSE (@muse) on

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Bellamy είχε μιλήσει στο NME για την επερχόμενη περιοδεία των Muse, η οποία θα συμπεριλαμβάνει «κάτι που δεν έχει δει ποτέ κανείς». Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως «θα κάνουμε την μεγαλύτερη περιοδεία και ο κόσμος θα χάσει το μυαλό του με πράγματα που δεν έχει δει ποτέ».

«Πάντοτε μας ενδιαφέρει η τελευταία τεχνολογία και τι είναι καινοτόμο, οπότε πάντα σκεφτόμαστε για το κάτι καινούριο που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε συναυλία. Έχουμε βρει κάτι και θα το χρησιμοποιήσουμε» δήλωσε με αινιγματικό τρόπο ο Bellamy.