O Drake έσπασε το ρεκόρ των Beatles στα βρετανικά charts από το 1969

drake
ΤΡΙΤΗ, 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Τον Ιούνιο κυκλοφορεί ο νέος δίσκος του, «Scorpions», ο οποίος είναι εμπνευσμένος από την γενέτειρά του, το Τορόντο.

Ο Drake κατέκτησε την κορυφή των singles charts στην Μεγάλη Βρετανία με το «Nice For What», καταρρίπτοντας ένα ρεκόρ των Beatles που κρατούσε από το 1969. Πιο συγκεκριμένα, οι Beatles κατείχαν το ρεκόρ του λιγότερου χρόνου που μεσολάβησε μεταξύ δύο ντεμπούτων στην πρώτη θέση των charts.

Οι Beatles το είχαν πετύχει με το «Get Back» και το «The Ballad of John and Yoko» που ακολούθησε, ενώ ο Drake με το «Nice For What» και το «God’s Plan». Καθόλου άσχημα για τον Καναδό ράπερ, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε τα σχέδια για τον επόμενο δίσκο του.

wikimedia.org

Το «The Ballad of John and Yoko» ήταν το τελευταίο single των Beatles που κατέλαβε την πρώτη θέση στα βρετανικά charts.

Το νέο άλμπουμ, το οποίο θα τιτλοφορείται «Scorpion», πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και είναι εμπνευσμένο από την γενέτειρά του, το Τορόντο. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει δύο singles – τα «Nice For What» και «God’s Plan». Τελευταίες κυκλοφορίες του Drake ήταν ο full-length δίσκος «Views» το 2016 και το «Scary Hours» EP τον Ιανουάριο του 2017.

📀 JUNE 2018

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

📀 JUNE 2018

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Η επιβεβαίωση για τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου δίσκου ήρθε από τον ίδιο τον Drake μέσω μιας σειράς αναρτήσεων στο Instagram. Σε μια φωτογραφία ο Drake φορά ένα κολεγιακό μπουφάν με τις σχετικές πληροφορίες, ενώ σε μια άλλη υπάρχει ένα χρυσό φυλαχτό με έναν σκορπιό από διαμάντια.