Η ζωή του Elton John στη μεγάλη οθόνη

elton-John Greg Allen
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Το «Rocketman» με τον Taron Egerton θα αφηγηθεί την πορεία του εκκεντρικού μουσικού, από παιδί θαύμα σε παγκόσμιο αστέρα.

Ο Taron Egerton των ταινιών «Kingsman» έχει συμφωνήσει να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Rocketman» για τη ζωή του Elton John. Η βιογραφική ταινία βρίσκεται στο στάδιο σχεδιασμού από το 2011, με τον παραγωγό Matthew Vaughn πρόσφατα να ανακοινώνει συμφωνία με τον Dexter Fletcher για τη σκηνοθεσία της ταινίας.

AP / Jeff Robbins

Το σενάριο του «Rocketman» φέρει την υπογραφή του Lee Hall, συγγραφέα του «Billy Elliot» και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν, συνδυάζει στοιχεία μιούζικαλ και φαντασίας, με έμφαση στο φανταχτερό υπερθέαμα. Αργότερα κυκλοφόρησαν φήμες πως η ταινία θα έχει λιγότερο γλαφυρό τόνο και θα εστιάσει σε όσα υπήρξαν «πίσω από το glitter».

AP

Ο ίδιος ο Egerton είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία να ενσαρκώσει τον Elton John, όταν συνάντησε τον μουσικό στο πλαίσιο της cameo εμφάνισής του στο «Kingsman: Ο χρυσός κύκλος». Άρθρο του Deadline σημειώνει πως το «Rocketman» θα καλύπτει την εξέλιξη του John από παιδί θαύμα στο πιάνο σε megastar, με τον ηθοποιό να ερμηνεύει ο ίδιος τα τραγούδια.