«Ρεσιτάλ» από τη Μαρινέλλα και τον Κώστα Χατζή στο Παλλάς

resital-apo-ti-marinella-kai-ton-kosta-xatzi-sto-pallas

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Μια ιστορική συνάντηση πραγματοποιείται, για λίγες μόνο παραστάσεις, από το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στη σκηνή του Παλλάς, με πρωταγωνιστές τη Μαρινέλλα και τον Κώστα Χατζή.

Μετά την τελευταία δισκογραφική τους «Συνάντηση», τράβηξαν το δρόμο τους, ο καθ’ ένας χωριστά και χάραξαν τη λαμπρή καλλιτεχνική τους πορεία. «Ρεσιτάλ», «Ταμ – ταμ» και «Συνάντηση», τρεις κύκλοι τραγουδιών και τρεις σταθμοί στη δισκογραφία... Το «Ρεσιτάλ» ωστόσο, ήταν αυτό που μάγεψε και επικράτησε ως ένας από τους πιο ποιοτικούς και συγχρόνως εμπορικούς δίσκους όλων των εποχών...

Το βράδυ της 28ης Μαρτίου 1976, που δόθηκε η παράσταση και συγχρόνως ηχογραφήθηκε, οι θαμώνες της μπουάτ «Σκορπιός» ήταν οι μοναδικοί προνομιούχοι που έζησαν από κοντά και ένιωσαν την συγκίνηση από την προσπάθεια των δύο καλλιτεχνών να εξαντλήσουν όλα τα αποθέματα της καλλιτεχνικής τους ευαισθησίας για ένα αποτέλεσμα υψηλού επιπέδου...

Και ήταν μετά οι εκατοντάδες χιλιάδες ακροατές που άκουσαν το δίσκο και τον ερωτεύθηκαν... Δικαιολογημένα λοιπόν, όλα αυτά τα χρόνια περίμεναν να δουν τους δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες μαζί ξανά στη σκηνή. Και τώρα ήρθε η στιγμή...

Η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής θα ενώσουν τις φωνές τους και τη μοναδική ερμηνεία τους, για να μας θυμίσουν και να μας συγκινήσουν με τραγούδια γεμάτα νοσταλγία.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με τον Κώστα Χατζή, που με την κιθάρα του θα ερμηνεύσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, μερικά από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που έχει γράψει. Στη συνέχεια, θα τον συναντήσει επί σκηνής η Μαρινέλλα, που με το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο, θα αποδώσει μεγάλες επιτυχίες.

Στο δεύτερο μέρος, αρχικά η Μαρινέλλα και στη συνέχεια ο Χατζής, συνοδευόμενοι από δεκαμελή ορχήστρα, θα ερμηνεύσουν τραγούδια από τους δίσκους «Ρεσιτάλ» και «Ταμ-Ταμ», ενώ η παράσταση θα ολοκληρωθεί με τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες, σ’ ένα εντυπωσιακό και μαγευτικό φινάλε.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Σταμάτης Φασουλής.

Πληροφορίες: Παλλάς, CityLink, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, 210 3213100, Παρασκευή και Σάββατο στις 9 μ.μ., Κυριακή στις 8 μ.μ., είσοδος 25, 30, 35, 40, 50 και 60€.