H Adele στον ρόλο της Dusty Springfield;

h-adele-ston-rolo-tis-dusty-springfield

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

Είναι η Adele έτοιμη για τo πολύ-αναμενόμενο ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη ή πρόκειται για φήμες του Χόλιγουντ;

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια Adele, η οποία δεν έχει ακόμα κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη, φημολογείται ότι θα πρωταγωνιστήσει σε μια χολιγουντιανή βιογραφία, υποδυόμενη τον ρόλο της Dusty Springfield.

Γεννημένη στην Αγγλία τη δεκαετία του ’30, η Springfield ήταν μια επιτυχημένη τραγουδίστρια της soul μουσικής σκηνής, η οποία έχει τη δική της ιστορία στον κόσμο των Grammy και της rock ‘n’ roll μουσικής. Η Dusty Springfield, αφού κατέκτησε την κορυφή των charts με τα albums και τα single της, πέθανε το 1999 σε ηλικία 59 ετών.

Εδώ και μήνες κυκλοφορούν φήμες, για την κινηματογραφική μεταφορά της βιογραφίας της Springfield. Το 2011 είχε ανακοινωθεί ότι ο Nick Hurran θα σκηνοθετούσε το project, ενώ η Kristin Chenoweth ήταν εκείνη που ακουγόταν ότι θα είχε τον ηγετικό ρόλο και ο παραγωγός του «Boardwalk Empire» David Stenn θα έγραφε το σενάριο.

Το τελευταίο διάστημα, το όνομα της Adele είναι το επικρατέστερο για τον ρόλο και μπορεί να πυροδοτήσει ιδέες για να δοθεί νέα διάσταση στον συγκεκριμένο ρόλο. Ωστόσο σε δημοσίευμά της η Huffington Post υποστηρίζει ότι σύμφωνα με ανώνυμες πηγές «η Adele έχει δεχτεί πρόταση να συμμετάσχει στην ταινία, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν υπάρχει ιδιαίτερη εξέλιξη στην υλοποίηση της ιδέας».

Dusty Springfield

Από τη μεριά της, η 25χρονη τραγουδίστρια δεν έχει μιλήσει ακόμα δημόσια για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην εν λόγω ταινία, ενώ παράλληλα έχει δεχτεί και άλλη πρόταση για την ταινία με τίτλο «The secret service».