Νέα εταιρεία και δίσκος για τους Helloween

helloween
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Τη σύναψη συμφωνίας με τη νέα δισκογραφική εταιρία Reigning Phoenix Music και την κυκλοφορία νέου δίσκου το 2025 ανακοίνωσαν οι Helloween.

Το συγκρότημα διανύει την τελευταία εφταετία μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ιστορίας του, τόσο με την επιστροφή του δυο ιστορικών μελών του, Kai Hansen και Michael Kiske, όσο και με την παγκόσμια αποδοχή, του, ομολογημένα, εξαιρετικού τελευταίου τους άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους (2021) και τις εκτεταμένες περιοδείες που έκαναν πριν και μετά την κυκλοφορία του. Όπως είπαμε, το νέο άλμπουμ αναμένεται το 2025 και ήδη οι Helloween βρίσκονται στα πρώτα στάδια παραγωγής του.

Αν και νέα ως εταιρεία, η Reigning Phoenix Music αποτελείται από εξαιρετικά έμπειρους ανθρώπους στο χώρο της παραγωγής δίσκων αλλά και του management, οι οποίοι υπήρξαν μέλη της μεγαλύτερης Metal ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρείας που έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής, της Nuclear Blast. Ήδη έχει γίνει ανακοίνωση πως στο δυναμικό της, εκτός από τους Helloween, θα ενταχθούν οι Kerry King, Deicide και Orden Ogan οι οποίοι έχουν γνωστοποιήσει τις επερχόμενες κυκλοφορίες τους για το 2014.

Επιμέλεια: Βασίλης Σκουρτόπουλος / [email protected]