Οι live on stage συνεργασίες των 56ων βραβείων Grammy

daft-punk-grammy
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Πολλά live άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στην χθεσινοβραδινή 56η τελετή απονομής των βραβείων Grammy. Από τον Jay-Z και την Beyonce μέχρι τους Metallica και τον πιανίστα Lang Lang, δείτε στιγμιότυπα από τα χθεσινά live των βραβείων Grammy.

Daft Punk, Stevie Wonder, Pharrell Williams και Nile Rogers

Εκτός από μεγάλοι νικητές στα χθεσινά βραβεία, οι Daft Punk ήταν και οι πρωταγωνιστές στα χθεσινά live της βραδιάς, με μια on stage συνεργασία που το κοινό περίμενε με αγωνία. Κάπου ανάμεσα στα 5 βραβεία που παρέλαβε, το ηλεκτρονικό δίδυμο των γάλλων Daft Punk, ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον νεαρό Pharrell Williams -με το τεράστιο πολυσυζητημένο καπέλο του- και τους Stevie Wonder και Nile Rogers σε μια all star εμφάνιση. Όλοι μαζί ερμήνευσαν τα «Get Lucky» των Daft Punk μαζί με το «Freak Out».

Paul McCartney και Ringo Starr

Τα δύο εναπομείναντα «Σκαθάρια», μετά από πολλές φήμες, συναντήθηκαν τελικά επί σκηνής, για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια, στα φετινά βραβεία Grammy. Οι δυο τους ερμήνευσαν το κομμάτι «Queenie Eye» από τον τελευταίο δίσκο του Paul McCartney «New». O McCartney καθόταν πίσω από ένα ψυχεδελικό πιάνο, ενώ ο Ringo Starr στα ντραμς.

Beyonce και Jay Z

Ένα σκαμνί, πολύς καπνός και αρκετοί «βρώμικοι» στίχοι ήταν αρκετοί για να «βάλουν φωτιά» στα χθεσινά βραβεία Grammy, με το ζευγάρι της Beyonce και του Jay Z που παρουσίασαν live, το κομμάτι τους «Drunk In Love».

Metallica και Lang Lang

Οι Metallica εμφανίστηκαν στη βραδιά των Grammy για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια. Το 2014 επέστρεψαν με μια εμφάνιση μαζί με τον πιανίστα Lang Lang και μερικές φωτιές να τους περικυκλώνουν με το τραγούδι «One». Η εμφάνισή τους κατέληξε σε ένα αφιέρωμα στον πρόσφατα χαμένο Lou Reed, με τον κιθαρίστα Kirk Hammett να εμφανίζεται στη σκηνή με ένα μπλουζάκι με το όνομα του Lou Reed.

Trent Reznor, Dave Grohl, Lindsey Buckingham και Josh Homme

Αν και ήταν εμφανής η απουσία του ροκ στοιχείου από τα χτεσινά Grammy, ευτυχώς o Trent Reznor από τους Nine Inch Nails ανέβηκε στη σκηνή για το κλείσιμο της χθεσινής τελετής των Grammy, με το κομμάτι «Copy of A», μαζί με τους Lindsey Buckingham από τους Fleetwood Mac, Dave Grohl και Josh Homme.

Στα highlight της βραδιάς ήταν φυσικά και η εμφάνιση των Macklemore & Ryan με τη Mary Lambert, τη Madonna και την Queen Latifah, οι οποίοι παρουσίασαν μια υπερπαραγωγή με 33 ζευγάρια από το κοινό να παντρεύονται την ώρα που όλοι τραογυδούσαν το «Same Love».