Αυτοκτόνησε η σύντροφος του Mick Jagger, L'Wren Scott

mick-Jagger-lwren-scott-2
ΤΡΙΤΗ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Η στυλίστρια και σύντροφος του frontman των Rolling Stones, Mick Jagger, L'Wren Scott βρέθηκε νεκρή χθες στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη.

Ο θάνατός της οφείλεται σε αυτοκτονία σύμφωνα με την αστυνομία. Παρ’ όλα αυτά δεν έχει βρεθεί κανένα σημείωμα στο σπίτι της, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Η L'Wren Scott κρεμάστηκε με ένα κασκόλ, που πέρασε στον λαιμό της και αργότερα βρέθηκε νεκρή από τον βοηθό της.

Οι Rolling Stones βρίσκονται σε περιοδεία στην Αυστραλία, ενώ εκπρόσωπος του Mick Jagger δήλωσε ότι ο γνωστός τραγουδιστής είναι "σοκαρισμένος και καταβεβλημένος από τον θάνατο της συντρόφου του".

Η L'Wren Scott ήταν 49 ετών, μοντέλο και στυλίστρια και διατηρούσε σχέση με τον Mick Jagger από το 2001. Από το 2006 είχε και τη δική της εταιρεία μόδας.

Γνωστοί καλλιτέχνες εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό της L'Wren Scott. Ο γνωστός αμερικανός σχεδιαστής Marc Jacobs δήλωσε "Θα μας λείπεις για πάντα", ο Bryan Adams  έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter "Είμαι καταρρακωμένος που έχασα μια φίλη. R.I.P αγαπημένη μου. Θα μου λείψεις", ενώ η πρώτη σύζυγος του Mick Jagger, Bianca ανέφερε "Είμαι αποκαρδιωμένη από τον χαμό της αγαπημένης και εξαιρετικά ταλαντούχας L'Wren Scott. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι κοντά στην οικογένειά της".

Οι Rolling Stones ακύρωσαν σήμερα τη συναυλία που θα έδιναν στο Περθ, τον πρώτο σταθμό της περιοδείας τους στην Αυστραλία, μετά τον θάνατο της Scott.