Ο Boy George στο φετινό En Lefko festival

boy-george
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Ο Boy George και ο Nick Waterhouse είναι τα δύο πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν για το φετινό 2ο En Lefko festival, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Ιουνίου.

Δύο μεγάλα ονόματα θα συμμετάσχουν φέτος, στο 2ο En Lefko Festival. Ο λόγος για τον Boy George και τον Nick Waterhouse.

Τι να πει κανείς για τον Boy George, μία από τις πιο αναγνωρίσιμες, αμφιλεγόμενες και πολυτάλαντες προσωπικότητες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας; Κάποιοι τον χαρακτήρισαν «pop star των 80s», αλλά ακόμα κι αυτό φαίνεται μονοδιάστατο. Οι στιχουργικές-φωνητικές του ικανότητες και το μοναδικό μουσικό του στυλ, τον έκαναν ευρύτατα αγαπητό, σημειώνοντας τεράστιες επιτυχίες. Τη δεκαετία του ’90 μετατράπηκε σε έναν από τους πιο περιζήτητους djs, ενώ μέχρι σήμερα, γυρίζει τον κόσμο, γράφει βιβλία και έχει γίνει ένα απόλυτο fashion icon. Στο En Lefko Festival, επιστρέφει στην Ελλάδα για πρώτη φορά μετά το 1985.

O Nick Waterhouse από την άλλη, είναι ένας αυθεντικός soul-man. Αν και γεννήθηκε πολύ αργότερα από τη χρυσή εποχή των Rhythm & Blues, αλλά η ψυχή του είναι βαθειά soul και blues.  Το ντεμπούτο άλμπουμ του «Time’s All Gone» κυκλοφόρησε το 2012 και φέτος, κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο  «Holly» και έρχεται να μας το παρουσιάσει ζωντανά στο φεστιβάλ του Εν Λευκώ, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.