Ξεκίνησε η περιοδεία της Lady Gaga

lady-gaga Kevin Mazur-WireImage
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΜΑΙΟΥ 2014

Εντυπωσιακή είναι η παγκόσμια περιοδεία «artRave: The ARTPOP Ball» της Lady Gaga που ξεκίνησε την Κυριακή το βράδυ στο στάδιο στο Fort Lauderdale της Φλόριντα. Αναμένουμε να φτάσει και στα μέρη μας…

Πολλές εκπλήξεις επεφύλασσε η live εμφάνιση της Lady Gaga, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του, που θα κάνει μια στάση στις 19 Σεπτεμβρίου και στο ΟΑΚΑ.

Ένα εκκεντρικό show, από αυτά που μας συνηθίζει άλλωστε, περίμενε τους δεκάδες θαυμαστές της που γέμισαν ασφυκτικά το στάδιο της Φλόριντα.

Kevin Mazur-WireImage

Τα κοστούμια της εναλλάσσονταν διαρκώς, με συνολικά 8 διαφορετικά outfits, χρωματιστές περούκες, κορμάκια, φτερά και μια στολή χταποδιού.

Στο μουσικό κομμάτι, το πρόγραμμά της περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια της, όπως τα «Just Dance», «Born This Way», «Bad Romance» και το ολοκαίνουργιο «Partynauseous».

Τα ελληνικά «τερατάκια» της θα περιμένουν μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου για να την απολαύσουν στο O.A.K.A., για μία και μόνο συναυλία.

Πληροφορίες: Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, Ο.Α.Κ.Α., είσοδος 38.5, 49.5, 71.5, 82.5, 104.5 και 115.5€. Προπώληση από τα καταστήματα Γερμανός και ηλεκτρονικά στο Lavris.gr.