Αναμένεται το νέο βιβλίο της σειράς Game of Thrones

game-of-thrones
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΜΑΙΟΥ 2014

Λίγη υπομονή... καθώς σύμφωνα με τον συγγραφέα George RR Martin αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλος Οκτωβρίου.

Ο διάσημος συγγραφέας George RR Martin της σειράς των βιβλίων «Game of Thrones» που έχουν γίνει best sellers παγκοσμίως, αποκάλυψε μέσω του blog του, το εξώφυλλο του τελευταίου βιβλίου της σειράς, που τιτλοφορείται “The world of Ice & Fire”, δηλαδή «Ο Κόσμος του Πάγου και της Φωτιάς».

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, πρόκειται για ένα «θαυμάσιο βιβλίο, με πολλή τέχνη και τόνους φανταστικής ιστορίας», έχει 330 σελίδες περιεχόμενο και θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου 2014.

Πάντως, δεν πρόκειται για το πολυαναμενόμενο βιβλίο «The Winds of Winter» του Martin, που θα εξελίξει τη σειρά, αλλά για μια εξιστόρηση της αρχαίας ιστορίας του φανταστικού κόσμου που έχει δημιουργήσει ο συγγραφέας, «με πληροφορίες για τους Ταργκάρυεν και τους Λάννιστερ».

Τα τρία πρώτα βιβλία της σειράς κυκλοφόρησαν μεταξύ 1996 και 2000, το τέταρτο το 2005 και το πέμπτο και τελευταίο το 2011, προκαλώντας την οργή των φανατικών θαυμαστών των ηρώων του που περιμένουν πώς και πώς τη συνέχεια της ιστορίας, για να μάθουν ποιος τελικά διεκδικητής θα κερδίσει τον «Σιδερένιο Θρόνο».