Λαζόπουλος και Κραουνάκης μαζί στην Τεχνόπολη

lazopoulos-kai-kraounakis-mazi-stin-texnopoli

Φωτογραφία: g.chrysochoidis

ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Οι δύο γνωστοί καλλιτέχνες μετά τον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου, καταπιάνονται με τη μουσική και καλούν τον κόσμο σε ένα live στην Τεχνόπολη.

O Λάκης Λαζόπουλος και ο Σταμάτης Κραουνάκης, θα εμφανιστούν στην Τεχνόπολη την Πέμπτη 9 Ιουνίου για μία μουσική συνεύρεση, με αγαπημένα τραγούδια παλιότερα και πιο σύγχρονα.

Μετά την ενασχόληση του διδύμου με το θέατρο και τον κινηματογράφο, τώρα ήρθε η σειρά της μουσικής, αναπόσπαστο κομμάτι του DNA του Έλληνα, που μέσω του τραγουδιού βρίσκει πάντα «γιατρειά» ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Όπως αναφέρει ο Σταμάτης Κραουνάκης, ακόμα και στην τόσο δύσκολη εποχή που βιώνουμε, η τέχνη είναι αυτή που τον κρατάει ακόμα ακμαίο και γόνιμο και προσκαλεί το κοινό να κάνει μια καινούργια αρχή, με το σημαντικότερο συστατικό, την καλή παρέα.

Από την άλλη, ο Λάκης Λαζόπουλος, που θα βρεθεί ως «μη τραγουδιστής» ανάμεσα στους τραγουδιστές, πάντα ήθελε μια ευκαιρία να πει μαζί με τον Κραουνάκη, τα θεατρικά τραγούδια που τους κρατάνε καθημερινή συντροφιά.

Στη βραδιά τους, παλιές καθιερωμένες φωνές αλλά και πιο δυναμικές της νέας γενιάς θα τραγουδήσουν τα στιχάκια και τις μελωδίες που χρωματίζουν τις στιγμές μας. Δίπλα τους, οι πληθωρικές προσωπικότητες των δύο καλλιτεχνών, θα δώσουν τον τόνο στη βραδιά κι ό,τι ήθελε προκύψει.

Πληροφορίες: Τεχνόπολη, Γκάζι, «Κεντρική Αυλή», Πειραιώς 100, Γκάζι , στις 9.30 μ.μ., είσοδος 15 ευρώ.