Άνδρας στο Seattle ισχυρίζεται ότι είναι ο Kurt Cobain

kurt-cobain
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Την προηγούμενη βδομάδα, η είδηση ότι ένας άνδρας στο Seattle, ισχυρίζεται ότι είναι ο Kurt Cobain με σάρκα και οστά, έκανε τον γύρο του κόσμου.

Όπως είπε και ο ίδιος ο άνδρας, “H υποτιθέμενη αυτοκτονία ήταν ένας τρόπος για να φύγω από τον στόχαστρο των media, και των fans και να ζήσω ήρεμα επιτέλους”. Αλλά τώρα μου λείπει αυτή η προσοχή και θέλω την καριέρα μου πίσω. Θέλω να βγάλω λεφτά, να ξανακάνω συναυλίες”.

Ο Cobain αν ζούσε σήμερα θα ήταν 47 ετών. Ο “ζωντανός” Cobain του 2015, όμως υποστηρίζει ότι είναι ακόμα 27, και δεν γέρασε ποτέ, χάρη σε ένα φυσικό ναρκωτικό από την Αλάσκα που καπνίζει κάθε μέρα και αποτρέπει τη γήρανση.

Είπε επίσης ότι δουλεύει πάνω σε ένα νέο album, με τίτλο “I Did NOT Kill Myself…I’m Alive”, μόνος του, χωρίς φυσικά τα εναπομείναντα μέλη των Nirvana, Dave Grohl και Krist Novoselic. Είπε πάντως ότι δεν τους κρατάει κακία που δεν απαντήσανε στα μηνύματα του, καθώς ξέρει ότι είναι πολύ απασχολημένοι. Έτσι επιστράτευσε τη μητέρα του στα drums και τον γείτονα του στο μπάσο.

Δεν έλειψε να αναφερθεί και στην Courtney Love, με την οποία λέει διατηρεί ακόμα δεσμό, και τον βοήθησε στο να σκηνοθετήσει την αυτοκτονία του. Δεν σταμάτησε εκεί, λέγοντας ότι έχουν μαζί έξι παιδιά, και όχι μόνο την κόρη τους Frances Bean,  και πώς σκοπεύουν να αγοράσουν ένα μεγάλο διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη για να στεγάσουν την οικογένεια τους.

Ο υποτιθέμενος Cobain ήδη στέλνει δελτία τύπου σε δισκογραφικές και εφημερίδες, υποστηρίζοντας ότι είναι ακόμα ζωντανός και ελπίζει να δει το νέο του album να κυκλοφορεί το 2016.