Γιατί αγαπάμε τόσο πολύ τον Μαραβέγια;

marabegias
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Ο Κωστής Μαραβέγιας ετοιμάζεται να ξεσηκώσει τον κήπο του Μεγάρου για τρεις sold out βραδιές, την Παρασκευή 26, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουνίου. Το clickatlife.gr παρουσιάζει το φαινόμενο «Κωστής Μαραβέγιας» και αναλύει τους λόγους που τον λατρεύουμε.

Ετοιμάζεται να καταλάβει και πάλι -αυτή τη φορά με 3 sold out εμφανίσεις- τον κήπο του Μεγάρου κι εμείς ετοιμαζόμαστε να ξεσηκωθούμε με άφθονο χορό και τραγούδι. Τι είναι αυτό όμως, που κάνει τον Κωστή Μαραβέγια ή αλλιώς Maraveyas illegal- τόσο ακαταάχητο;

1. Μας κάνει να χορεύουμε σαν να μην υπάρχει αύριο. Δεν είναι και πολλοί οι καλλιτέχνες πια που θα σε σηκώσουν εύκολα από την καρέκλα (ή την κερκίδα ή το γρασίδι). Ε, ο Κωστής Μαραβέγιας το έχει στο τσεπάκι του!

2. Εμφανίζεται πάντα με αστείρευτη ενέργεια επί σκηνής, κάτι που σε ξεσηκώνει από μόνο του και σου αλλάζει τη διάθεση. Το πάρτι είναι πάντα δεδομένο στα live του.

3. Έχει μια όμορφη τρέλα που θυμίζει Ιταλό τροβαδούρο. Κι αυτό σε ταξιδεύει!

4. Γιατί τα τραγούδια του, μπορεί να μην έχουν τους βαθυστόχαστους, φιλοσοφημένους στίχους, είναι όμως καθημερινά σενάρια που ο καθένας μπορεί να ταυτιστεί  μαζί τους.

5. Τα τραγούδια και η μουσική του έχουν πάντα έναν αέρα αισιοδοξίας που μας γεμίζει και που τον έχουμε τόσο πολύ ανάγκη σήμερα.