Δυο συναυλίες για την Κυριακή 13/9

zouganeli
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Κώστας Λειβαδάς σε δυο συναυλίες που κλείνουν την εβδομάδα με τον καλύτερο τρόπο. Αρκεί να μην είστε αναποφάσιστοι.

Ελεονώρα Ζουγανέλη, «Πού θα πάει αυτή η βαλίτσα...»
Βεάκειο Θέατρο Πειραιά 

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μετά από μια μεγάλη περιοδία σε Ελλάδα και Κύπρο, φτάνει στο τέλος της περιήγησής της και, μετά την sold out συναυλία της τον Ιούνιο στο Θεατρο Βράχων, ,επιστρέφει στον Πειραιά με τους: Αγγελόπουλο Γιάννη-τύμπανα, Καλαντζάκο Νίκο-πιάνο/ενορχήστρωση, Κίτσο Παρασκευά - μπάσο, Μπαρμπαγάλα Δημήτρη – κιθάρα, Οικονομίδη Γιάννη -  τρομπέτα, Πασαλίδη Νίκο – μπουζούκι, Χατζηιορδάνου Κωνσταντίνο -  ακορντεόν. Η συναυλία ξεκινάει στις 21.30 και, όσοι ενδιαφέρεστε, σπεύστε για εισιτήρια! 

Κώστας Λειβαδάς, "18 Χρόνια Δρόμος"
'Άλσος Βεϊκου, Γαλάτσι

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γαλατσίου 2015 "Παρέα με τ'αστέρια", ο Ο Κώστας Λειβαδάς, τραγουδιστής και τραγουδοποιός,  γιορτάζει τη συμπλήρωση 18 ετών στη σκηνή και τη δισκογραφία. Εν όψει της ολοκληρωμένης δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο "18 χρόνια δρόμος" έρχεται στο Άλσος μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τη Ζωή Παπαδοπούλου, τη Βίκυ Καρατζόγλου, ενώ δε θα λείψουν και άλλες εκπλήξεις. Η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ στόχος της διοργάνωσης και επιθυμία των καλλιτεχνών είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Γαλατσίου.