Slowdive και DIIV συμπληρώνουν το Release Athens Festival

slowdive
ΤΡΙΤΗ, 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

To πιο πολυαναμενόμενο συναυλιακό καλοκαίρι όλων των ετών συμπληρώνουν οι Slowdive και οι DIIV που θα εμφανιστούν στις 7 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού δίπλα σε κορυφαία ονόματα.

Μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook ανακοίνωσαν πριν από λίγο οι Slowdive την άφιξή της τους στην Ελλάδα και το Release Athens τη στις 7 Ιουνίου. Η shoegaze μπάντα από το Reading πόσταρε μάλιστα την είδηση και στην επίσημη σελίδα του Φεστιβάλ στο Facebook.

Με δύο εξαιρετικά albums στο ενεργητικό τους (“Oshin” / 2012, “Is The Is Are” / 2016), είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο ελπιδοφόρα νέα συγκροτήματα. Αυτή θα είναι η πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα μας, όπου είναι ήδη γνωστοί χάρη κυρίως στο καταπληκτικό single “Doused”, με την... αφόρητα εθιστική μελωδική γραμμή που σχηματίζουν οι κρυστάλλινες κιθάρες και το κολλητικό ρεφραίν του. Τα ίδια στοιχεία, σε ακόμα υπερθετικότερο βαθμό, δείχνει να έχει και το πιο πρόσφατο “Under The Sun”. Μετά από μια δεκαετία ανάπαυλας, το γκρουπ επανήλθε δυναμικά στα μουσικά πράγματα το 2014 που επανασυνδέθηκε και ξεκίνησε μια σειρά συναυλιών. Από τους τρεις δίσκους που κυκλοφόρησσν μέχρι το 1995, ο δεύτερος είχε τον τίτλο Souvlaki.  

Την ίδια μέρα, δίπλα στους θρυλικούς shoegazers, την Pj Harvey, τους The Brian Jonestown Massacre κτλ. θα εμφανιστούν και οι DIIV, ένα από τα πλέον ανερχόμενα indie / post punk / shoegazeσυγκροτήματα από το Brooklyn της Νέας Υόρκης.

Η προπώληση για όλες τις ημέρες του Release Festival 2016 συνεχίζεται στα 36 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 38 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε πως διατίθεται και ενιαίο εισιτήριο που περιλαμβάνει και τις 4 ημέρες του φεστιβάλ και τιμάται 120 ευρώ.

Όλα τα εισιτήρια (ημερήσια και ενιαίο) διατίθενται σε έως και 4 άτοκες δόσεις, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και μέχρι τις 30 Απριλίου, στο www.viva.gr

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Ιανός, Reload, MediaMarkt, Ticket House και το www.viva.gr

Πολύ σύντομα, θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα για όλες τις ημέρες.