O Morrissey κατά του Donald Trump και της Hillary Clinton

morrissey
ΤΡΙΤΗ, 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Φανερός υποστηρικτής του Bernie Sanders, ο Morrissey κατακεραύνωσε τους δυο υποψηφίους, σχολιάζοντας μάλιστα και την αντίδραση του Trump προς το μακελειό στο Ορλάντο.

Πυρά κατά των Donald Trump και Hilary Clinton εξαπέλυσε ο Μοrrissey, υποστηρίζοντας πως κανείς από τους δύο δεν είναι κατάλληλος για την προεδρία των ΗΠΑ, γράφοντας σχετικά στην ιστοσελίδα του True To You: «H Hillary Clinton είναι η φωνή και το πρόσωπο του πλούτου. Έτσι, θα ανταποδώσει τη χάρη στην κραταιά ελίτ με οτιδήποτε αυτοί ζητήσουν αν τυχόν εκλεγεί. Ο Donald Thump είναι ο George Wallace–μισεί δηλαδή κάθε ον που δεν είναι ο Donald Trump. Σίγουρα, αυτή δεν είναι η Αμερική του 2016».

Αναφερόμενος στο τραγικό χτύπημα της 12ης Ιουνίου στο Ορλάντο (που άφησε πίσω της 49 νεκρούς και 53 τραυματίες), ο Moz κατακεραύνωσε και πάλι τον Trump λέγοντας: «O Donald Thump -πιθανός επόμενος Πρόεδρος της Αμερικής- αντιδρά στο μακελειό εξηγώντας πως, αν οι άνθρωποι μέσα στο κλαμπ ήταν οπλισμένοι, οι απώλειες θα ήταν λιγότερες. Αυτός είναι βέβαια ο τρόπος του για να αποφύγει κάθε λέξη υποστήριξης προς την gay κοινότητα του Ορλάντο».

Από τα πυρά του δεν ξέφυγαν ούτε τα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης, τα οποία και κατηγόρησε λίγο-πολύ για μεροληψία: «Η πραγματική νίκη του εκλογικού αγώνα είναι η ανεξάρτητη επιτυχία του Bernie Sanders, του οποίου η προσέγγιση είναι τόσο υγιής, ευφυής και μετρημένη που αποσιωπήθηκε παντελώς από τα αμερικάνικα μίντια, τα οποία και αδυνατούν να κατανοήσουν οποιονδήποτε μη αιμοδιψή».

Σχετικά με την εκλογική διαδικασία, ο Morrissey ανέφερε χιουμοριστικά (;) πως θα πρέπει να τεθεί ακόμα μια επιλογή στα ψηφοδέλτια που θα προτείνει: «Καμία εμπιστοσύνη σε κανέναν υποψήφιο», προβλέποντας μάλιστα πως θα συγκεντρώσει και τις περισσότερες ψήφους.