Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις στη Neverland του Michael Jackson

michael-jackson1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Η τεράστια παραμυθένια έκταση που διέμενε ο pop star και είχε μετατρέψει σε ένα «θεματικό πάρκο», εμπνευσμένο από την αγάπη του στον Peter Pan, έκρυβε πολλά σκοτεινά μυστικά.

Σάλος έχει προκληθεί από χθες, όταν σύμφωνα με ρεπορτάζ του Radar Online, η αστυνομία μετά από έρευνα που είχε διεξάγει στο ράντζο του Jackson πριν δέκα χρόνια, είχε βρει υλικό παιδικό πορνογραφίας, με τις λεπτομέρειες των ευρημάτων να σοκάρουν. Η έρευνα είχε διεξαχθεί όταν ο Jackson αντιμετώπιζε κατηγορίες για παιδεραστία, μια πολύκροτη δίκη στην οποία αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών και παχυλών αποζημιώσεων στις οικογένειες των παιδιών που τον κατηγόρησαν.

Το site δημοσίευσε τις αναφορές των αστυνομικών, που αναφέρουν ότι βρήκαν πολλές φωτογραφίες γυμνών παιδιών, βιβλία με φωτογραφίες που δείχνουν εφήβους και παιδιά σε διάφορες περιπτύξεις, αλλά και φωτογραφίες που το περιεχόμενο τους, όπως τονίζει ο αστυνομικός, βασισμένος στην εμπειρία του, χρησιμοποιείται από παιδόφιλους για να ερεθίσουν το ενδιαφέρον  των θυμάτων τους.

Ο εισαγγελέας της Santa Barbara, που ήταν μέλος της ομάδας των κατηγόρων στην δίκη του Jackson, δήλωσε στο Radar Online «Πολλά από αυτά τα χρησιμοποιούσε για να αποπλανήσει τα παιδιά και ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι έπαιρνε μικρά αγόρια στο ράντζο του και κοιμόταν μαζί τους στο ίδιο κρεβάτι. Στα ευρήματα αναγνωρίσαμε πέντε από τα παιδιά που είχαν κατηγορήσει τον Jackson για σεξουαλική κακοποίηση. Δεν έχω καμία αμφιβολία στο μυαλό μου ότι ήταν ένοχος για παιδεραστία».