«blue»: To απαράμιλο μπλε των Κυκλάδων συνεχίζει την πορεία του στο Grace Μύκονος

blue-gkaleri-skoufa-mukonos
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί κυρίως στα νησιά των Κυκλάδων και χαρακτηρίζονται από τον εκθαμβωτικό ήλιο και το καθαρό γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας του Αιγαίου, θα φιλοξενήσει το Grace Mykonos του ομίλου Grace Hotels, από την Κυριακή 31 Ιουλίου έως την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016.

Πρόκειται για την ατομική έκθεση φωτογραφίας της Leda de Piart με τίτλο «Βlue» που θα κοσμήσει την αίθουσα τέχνης στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του boutique ξενοδοχείου που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Skoufa Gallery. Η καλλιτέχνιδα ακολουθώντας τις αρχές του μινιμαλισμού, απαθανατίζει με τον πιο μοναδικό τρόπο το χαρακτήρα και την ομορφιά των Κυκλάδων, εστιάζοντάς στις ιδιαίτερες αρχιτεκτονικές γραμμές τους, στη φυσική ομορφιά του κυκλαδίτικου τοπίου, στο «απολλώνιο» φως, στο εκθαμβωτικό λευκό και στο διαυγές μπλε του ουρανού και του νερού που αναμειγνύονται αρμονικά σε λιτές συνθέσεις.

Η έκθεση, απόλυτα εναρμονισμένη με τον ξεχωριστό χαρακτήρα και τη μοναδική αισθητική των Grace Hotels, είχε προηγουμένως φιλοξενηθεί με μεγάλη επιτυχία στην Skoufa Gallery της Μυκόνου, σηματοδοτώντας την έναρξη του εικαστικού προγράμματός της για το καλοκαίρι του 2016. 

Η Leda de Pιart έχει κάνει σπουδές εικαστικών, με την τέχνη της φωτογραφίας να την κερδίζει αποκλειστικά τα τελευταία χρόνια.

Info
Διάρκεια έκθεσης: Κυριακή 31 Ιουλίου, έως την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Grace Mykonos Hotels
Άγιος Στέφανος, Μύκονος, 846 00
Τηλ: 2289 020000