Άγριο ξεκατίνιασμα μεταξύ Taylor Swift και Kim Kardashian

taylor-swift-kim
ΤΡΙΤΗ, 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Οι δύο σταρ βγάζουν μαχαίρια στα social media, και στη μέση φυσικά βρίσκεται ο άντρας της Kim, o Kanye West.

H Kim Kardashian πόσταρε μια σειρά videos στο snapchat στα οποία ο West συνομιλεί μέσω τηλεφώνου με τη Swift, και η ίδια ακούγεται ότι δεν έχει καμία αντίρρηση να την αναφέρει στο τραγούδι του “Famous”, όπως και έκανε, στον στίχο "I feel like me and Taylor might still have sex / I made that bitch famous". Η Swift όταν κυκλοφόρησε το κομμάτι παρουσιάστηκε θιγμένη για το περιεχόμενο, έβγαλε μάλιστα και έναν λόγο όλο υπονοούμενα όταν βραβεύτηκε με Grammy για ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να πάρουν τη δόξα αυτών που επιτυγχάνουν κάτι στη ζωή τους.

H Kim Kardashian ως άλλη Monica Bellucci (θα 'θελε)

Με την αποκάλυψη της γυναίκας του West, η Swift μένει εκτεθειμένη, αλλά σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι. Οι δικηγόροι της Swift, είχαν προσπαθήσει εδώ και καιρό να προλάβουν το περιστατικό πριν βγει στη δημοσιότητα. Το ΤΜΖ, αναφέρει ότι είχαν ζητήσει από τον West και την Kardashian να μη δημοσιοποιήσουν τη συνομιλία, υποστηρίζοντας ότι αποτελεί κακούργημα να ηχογραφείς τηλεφωνήματα χωρίς η άλλη πλευρά να το ξέρει. Τώρα η Swift απειλεί με μηνύσεις το ζεύγος.

To post της Swift μέσω Instagram

Ο West υποστήριξε αρχικά ότι είχε ζητήσει την άδεια της Taylor για το περιεχόμενο των στίχων και πώς η ίδια συμφώνησε. Τώρα, η Swift, με ένα post της στο Twitter, κατηγορεί το ζευγάρι, γιατί όπως λέει δε συμφώνησε ποτέ στο να την αποκαλεί ο West “that bitch”. Κλείνει το post, λέγοντας ότι θέλει επιτέλους να ξεμπλέξει με αυτή την ιστορία, στην οποία δεν είχε ζητήσει ποτέ να είναι μέρος, και την ταλαιπωρεί από το 2009 –όταν στη διάρκεια των Mtv Awards, και ενώ είχε κερδίσει το βραβείο της καλύτερης γυναικείας ερμηνείας, ο West πήδηξε στη σκηνή, της άρπαξε το βραβείο από τα χέρια και άρχισε να φωνάζει πώς η Beyoncé έπρεπε να κερδίσει, και όχι αυτή.