Breaking: Oι Massive Attack κυκλοφόρησαν δύο ολοκαίνουρια τραγούδια (και είναι υπέροχα)

massive-attack-clip
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Τα κομμάτια έγραψαν οι Daddy G και Stew Jackson, ενώ τις φωνές δάνεισαν οι Ghostpoet και Hope Sandoval (η φωνή των Mazzy Star).

Mετά τα "Ritual Spirit" και "Voodoo In My Blood" που κυκλοφόρησαν το Φλεβάρη και Μάρτη αντίστοιχα, η θρυλική μπάντα από το Μπρίστολ επέστρεψε, κυκλοφορώντας άλλα δύο νέα κομμάτια, το “Spoils” και το “Come Near Me” μέσω του app τους, Fantom. Και τα δύο μπορείτε να ακούσετε μέσω Spotify και Apple Music, ενώ η αγορά τους γίνεται προς το παρόν μέσω iTunes καθώς μέχρι σήμερα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας του album.

Ακολουθώντας την τακτική των “Ritual Spirit” και “Voodoo In My Blood”, για τα οποία οι Massive Attack «στρατολόγησαν» τις Rosamund Pike και Kate Moss για να πρωταγωνιστήσουν στα αντίστοιχα video clips, το “Come Near Me” συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό κλιπ υψηλής αισθητικής. Στα φωνητικά ο Ghostpoet, στο πηδάλιο της σκηνοθεσίας ο Ed Morris, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά η Κοσοβάρα ηθοποιός Arta Dobroshi που απογειώνει το αποτέλεσμα με την εκφραστικότητά της.

Μάλιστα, το κλιπ περιέχει κι έκπληξη, η οποία έρχεται κάπου στη μέση, όταν το “Unfinished Sympathy” ακούγεται για λίγα δευτερόλεπτα από το ραδιόφωνο ενός αμαξιού.

Δείτε το video clip εδώ.