O Kanye West εκθέτει το Famous

kanye-west
ΤΡΙΤΗ, 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

O rapper δίνει την ευκαιρία στο κοινό να δει το διάσημο κρεβάτι που ο ίδιος και μερικοί celebrities «φίλοι» του κοιμούνται, σε μορφή κέρινων ομοιωμάτων.

Στην gallery Blum&Poe στο Los Angeles, η έκθεση “Famous”, είναι πλέον ανοικτή για το κοινό. Εκεί οι θεατές θα δουν από κοντά τα κέρινα ομοιώματα των κοιμισμένων George W. Bush, Donald Trump, Anna Wintour, Rihanna, Chris Brown, Taylor Swift, Kanye West, Kim Kardashian West, Ray J, Amber Rose, Caitlyn Jenner και Bill Cosby, όπως παρουσιάζονταν στο γνωστό videoclip του West. O ίδιος το ανακοίνωσε μέσω του Facetime, λέγοντας ότι δεν μπορεί να παρευρεθεί αυτοπροσώπως.

Kanye και Kim στο κεντρικό πλάνου του "Famous"

Ο West είχε δηλώσει ότι με αυτό το video ήθελε να κάνει ένα σχόλιο για τη δημοσιότητα, χωρίς να λαμβάνει θέση υπέρ η κατά για κανέναν από τους ανθρώπους που επέλεξε να βάλει στο γιγαντιαίο κρεβάτι του. Το video ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις κυρίως από την Taylor Swift, μιας και είναι γνωστή η κόντρα τους με τον West, αλλά και τη σύζυγο του Kim Kardashian, όσο και η παρουσία του George W.Bush, τον οποίον ο West είχε κατηγορήσει ανοιχτά το 2005 για το πώς διαχειρίστηκε τις ζημιές που άφησε πίσω του ο τυφώνας Katrina στη Νέα Ορλεάνη.

Ο rapper είχε πει σχετικά ότι σε ένα παράλληλο σύμπαν, ίσως θα μπορούσε να ήταν φίλος με τον πρώην Πλανητάρχη, προσθέτοντας ότι θα μπορούσε να ήταν ο μαύρος παρτενέρ του στο golf, όπως ο O.J. Simpson, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά.