Γιατί δεν πήγε η Taylor Swift στα MTV VMAS;

taylor-swift
ΤΡΙΤΗ, 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Είναι πραγματικά απίστευτος ο λόγος που η πετυχημένη τραγουδίστρια δεν παρευρέθηκε στην φαντασμαγορική τελετή.

Ο λόγος είναι γιατί η Swift κλήθηκε να εκτελέσει χρέη ενόρκου σε μια υπόθεση δολοφονίας στο Tennessee. Η κλήτευση για το σώμα των ενόρκων μπορεί να έρθει σε οποιονδήποτε Αμερικανό πολίτη, ανά πάσα στιγμή, και είναι υποχρέωση του καθενός να παρευρεθεί και να περάσει από τη διαδικασία επιλογής. H Swift βρίσκεται ανάμεσα στους 30 υποψήφιους.

H 26χρονη Swift είναι κατά το Forbes η πιο ακριβοπληρωμένη celebrity για το 2015 με έσοδα ύψους $170 εκατομμύρια

Πολλοί από τους υπόλοιπους υποψήφιους έβγαλαν πολλές φωτογραφίες και video της Swift, η οποία ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και πόζαρε για selfies χαμογελώντας. Φυσικά οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρω του κόσμου και όλοι την παραδέχτηκαν ότι παρότι είναι μια από τις πιο διάσημες γυναίκες της Αμερικής, δεν παρέλειψε να κάνει το καθήκον της.

Πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριζαν βέβαια ότι δεν ήθελε να βρεθεί στον ίδιο χώρο με το ζεύγος Kanye West και Kim Kardashian, με τους οποίους υποτίθεται ότι βρίσκονται στα μαχαίρια, με τελευταία αφορμή τους προβοκατόρικους στίχους του τελευταίου single του West, “Famous”.  Ο West δεν έχασε την ευκαιρία να αναφέρει και πάλι το όνομά της στη βράβευση του, ευχαριστώντας το κοινό για το βραβείο που πήρε το “Famous”, για το οποίο όπως είπε η Swift δεν έδωσε την άδειά της να κυκλοφορήσει.