Επίλογος με μεγάλο bazaar για το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης

bibliopoleio-eleutheroudakis ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Κλείνει στις 30 Σεπτεμβρίου το τελευταίο υποκατάστημα της αλυσίδας βιβλιοπωλείων Ελευθερουδάκης στην οδό Πανεπιστημίου.

Μετά από 100 χρόνια παρουσίας στον χώρο του βιβλίου, το ιστορικό βιβλιοπωλείο Eλευθερουδάκη στο κέντρο της Αθήνας, παύει να λειτουγεί. Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης στην σελίδα της αλυσίδας στο Facebook, ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά. 

Με τίτλο δημοσίευσης «“Έξω απ’ το κουτί”: Το περιτύλιγμα αλλάζει - το προϊόν παραμένει», οι υπεύθυνοι της εταιρείας ενημερώνουν πως «την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 θα σημάνει για το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκη ένα τέλος και ταυτόχρονα μία (νέα) αρχή. Μετά από λειτουργία πάνω από 100 χρόνια στο χώρο του βιβλίου και 21 χρόνια στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας, κλείνουμε το βιβλιοπωλείο μας και σκεφτόμαστε “έξω από το κουτί”, συμμετέχουμε στο διεθνή προβληματισμό με θέμα το βιβλίο και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο μας “βιβλιοπωλείο”, αλλά αρνούμαστε να το κάνουμε, όσο δεν υπάρχει θετικό και σταθερό επιχειρηματικό περιβάλλον στη χώρα μας». 

Στην ίδια δημοσίευση, ανακοινώνεται και το bazaar του βιβλιοπωλείου που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 ως τις 26 Σεπτεμβρίου. Το ωράριο διαμορφώνεται ως εξής: 
Δευτερα + Τετάρτη 9.00 -19.00
Τρίτη + Πέμπτη + Παρασκευή 9.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 – 18.00