McCartney-Starr: «Είδαμε για πρώτη φορά το ντοκιμαντέρ των Beatles στην επίσημη πρεμιέρα»

eight-days-a-week
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Τα δυο εναπομείναντα μέλη των θρυλικών «Σκαθαριών» αποκάλυψαν σε συνέντευξη που έδωσαν στο Facebook ότι δεν είχαν δει το ντοκιμαντέρ του Ron Howard μέχρι την επίσημη πρεμιέρα του.

Ο Paul McCartney και ο Ringo Starr είδαν για πρώτη φορά το ντοκιμαντέρ για τους Beatles “Eight Days A Week” στην πρεμιέρα που έγινε χτες, 15 Σεπτεμβρίου, στο Λονδίνο. Στην συνέντευξη, στην οποία συμμετείχε και ο Howard, ο McCartney αποκάλυψε επίσης ότι το ντοκιμαντέρ περιέχει αρκετό ανέκδοτο υλικό που έστειλαν φαν των Beatles.

Ο σκηνοθέτης του "Eight Days A Week", ο Ron Howard– πιο γνωστός για το «Απόλλων 13» και τον «Κώδικα Νταβίντσι» – εξήγησε ότι το ντοκιμαντέρ καταγράφει τα χρόνια που οι Beatles έπαιζαν ακόμα ζωντανά, πριν σταματήσουν το 1966. Έτσι, το ντοκιμαντέρ έχει υλικό από πολλές συναυλίες, με τον ήχο να έχει υποστεί τέτοια επεξεργασία ώστε να φέρει το καλύτερο ακουστικό αποτέλεσμα.

Κάπου εκεί επενέβη τότε και ο McCartney, προσθέτοντας με μια περιπαικτική διάθεση ότι χάρη στο ντοκιμαντέρ θα δει τον εαυτό και θα ακούσει του ζωντανά για πρώτη φορά, αφού όταν έπαιζαν παλιά οι φωνές των οπαδών του στα ακροατήρια ήταν εξαιρετικά δυνατές. Παράλληλα με το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει και ένας νέος live δίσκος των Beatles αυτή τη βδομάδα με τίτλο “Live At the Hollywood Bowl”, το οποίο αναμένεται να σκαρφαλώσει ψηλά στα charts.