Το… «ξενοδοχείο» της Rough Trade άνοιξε και σας περιμένει!

rough-trade1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η ιστορική ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία Rough Trade θα προσφέρει στους φίλους της τη δυνατότητα να διανυκτερεύσουν στο κατάστημά της στο Γουίλιαμσμπεργκ του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη, στα πλαίσια της νέας συνεργασίας της με την Sonos και Airbnb.

Σύμφωνα με το Pitchfork, το κατάστημα στο Γουίλιαμσμπεργκ θα έχει καταχώριση στο Airbnb στα πλαίσια ενός διαγωνισμού.  Πιο συγκεκριμένα το κατάστημα θα προσφέρεται σε επιλεγμένες Παρασκευές και Σάββατα κατά τον Οκτώβριο και Νοέμβριο, με τους νικητές του διαγωνισμού να διανυκτερεύουν στο ειδικά διαμορφωμένο “Sonos Listening Room”.

Εκεί θα υπάρχει ένα σαλόνι διακοσμημένο και επιπλωμένο με άνετα, vintage έπιπλα και ένα δυνατό ηχοσύστημα της Sonos για να ακούσουν (οι νικητές) τα αγαπημένα τους βινύλια και να διαβάσουν κλασσικά μουσικά περιοδικά (zines) από τη Νέα Υόρκη.

Φτάνοντας στο «ξενοδοχείο» της Rough Trade, οι υπάλληλοι του καταστήματος θα έχουν ετοιμάσει για τους νικητές μια ειδική playlist με τραγούδια από τα αγαπημένα τους συγκροτήματα, ενώ θα τους περιμένει και ένα μίνι-ψυγείο με σνακ και λιχουδιές από τη γειτονιά του Μπρούκλιν. Η Rough Trade ενθαρρύνει τους νικητές αυτού του εβδομαδιαίου διαγωνισμού να φέρουν και φίλους για πάρτι, με την υποσημείωση ότι πρέπει να φύγουν μέχρι τις 2 το πρωί.

Το επόμενο πρωί προτού φύγουν από το κατάστημα, οι νικητές του διαγωνισμού θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα ψώνια τους με την ησυχία τους, πριν ανοίξει για το ευρύ κοινό. Για περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό για μια βραδιά στο «ξενοδοχείο» της Rough Trade θα πρέπει να επισκεφτείτε το site της Airbnb.