Η Grimes στηρίζει και συναντά τον Καναδό Πρωθυπουργό

grimes
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η Grimes και η παρέα της γνώρισαν τον πρωθυπουργό του Καναδά Justin Trudeau το Σαββατόβραδο, μετά από την εμφάνιση της μουσικού σε φιλανθρωπική συναυλία στο Μόντρεαλ.

Εκτός από την ίδια, στο μουσικό event ευαισθητοποίησης για το AIDS, την ελονοσία και την φυματίωση, εμφανίστηκαν οι Usher με τους Roots, καθώς και οι Metric, Half Moon Run και Charlotte Cardin. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας των ομοσπονδιακών εκλογών που έγιναν στον Καναδά το 2015, η Grimes είχε δηλώσει τη στήριξη της σε κάθε υποψήφιο, εκτός του συντηρητικού Stephen Harper – τον οποίο και νίκησε ο Trudeau με σχετική ευκολία.

Όπως εξήγησε η Grimes στους φίλους της, το περιβάλλον και η υπόθεση των αγνοούμενων και δολοφονημένων αυτόχθονων γυναικών είναι ιδιαίτερα σημαντικά ζητήματα για την ίδια. «Ο τόπος μας και η ευημερία του λαού μας βρίσκονται σε κίνδυνο,  είχε δηλώσει το 2015, προσθέτοντας ότι ο «Harper είναι κακός». Στη συνέχεια, παρότρυνε τους θαυμαστές της να αποκτήσουν ενεργό ρόλο, να μιλήσουν και να ψηφίσουν στις εκλογές.