Μετά τους AC/DC και τους Motorhead, οι Deftones λανσάρουν τη δική τους μπύρα

deftones-mpura
ΤΡΙΤΗ, 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Οι Deftones ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τη ζυθοποιία Belching Beaver του Σαν Ντιέγκο, για την παραγωγή της “Phantom Bride IPA”.

Η μπύρα, η οποία θα είναι μια West Coat style India Pale Ale, παίρνει το όνομα της από το τελευταίο single της μπάντας “Phantom Bride”, από τον νέο δίσκο τους, Gore.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Chino Moreno βοήθησε στην επιλογή των συστατικών της μπύρας και δήλωσε ότι ως γευσιγνώστης μπύρας ήταν πολύ ευτυχής για τη συνεργασία με την Belching Beaver. Η μπύρα θα είναι διαθέσιμη κυρίως μέσω των σημείων διανομής της ζυθοποιίας στην Ουάσιγκτον, το Όρεγκον, την Νεβάδα, τη Χαβάη, και την Καλιφόρνια, τόσο σε βαρέλι όσο και σε μπουκάλια των 650 ml. Όσοι τυχεροί φανς των Deftones βρίσκονται κοντά στο Φούλερτον της Καλιφόρνια την Τετάρτη, θα μπορούν να την δοκιμάσουν σε ένα special event στο Slidebar.

Με τις γενικότερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η μουσική βιομηχανία τα τελευταία χρόνια, αρκετά συγκροτήματα έχουν αρχίσει να ψάχνουν νέες πρωτότυπες ιδέες για merchandise, πέρα από τα παραδοσιακά μπλουζάκια και τις αφίσες, με τις μπύρες να έχουν την τιμητική τους.

Πέραν από τους Deftones, δικές τους μπύρες έχουν κυκλοφορήσει οι AC/DC (“Australian Hardrock”), Motorhead (“Bastards Lager”), KISS (“Destoyer”), Iron Maiden (“Trooper Ale”), Pearl Jam (“Faithfull Ale”), Megadeth (“À Tout le Monde”) Mastodon (“The Hunter”) και Pelican (“The Creeper”) κ.ά..