Η αδερφή του Prince μιλάει για τον θάνατό του

prince
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Ο εκλιπόντας αστέρας είχε εκμυστηρευτεί στην αδερφή του ότι «έχει κάνει ό,τι είναι να κάνει».

Η αδερφή του Prince, Tyka Nelson, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη για τον αδερφό της και αποκάλυψε ότι ήταν απολύτως προετοιμασμένη για τον αιφνίδιο θάνατό του.

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του Entertainment Tonight πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε για τον θάνατο του αδερφού της, η Nelson απάντησε στωικά: «Δεν μου ήταν καθόλου δύσκολο, γιατί ήξερα ότι θα γινόταν». Συνέχισε εξηγώντας ότι πριν από δυο χρόνια ο Prince της είχε εκμυστηρευτεί πως «έχει κάνει ό,τι είναι να κάνει», φράση που την καταρράκωσε, αφού, έκτοτε, για δυο χρόνια έπρεπε να αντιμετωπίζει καθημερινά το ενδεχόμενο του επικείμενου θανάτου του. Η Nelson ευχήθηκε κουράγιο στους φανς του Prince, εξηγώντας πως «χρειάζεται άλλος ενάμισης χρόνος για να φτάσετε εκεί που είμαι εγώ τώρα».

Αναφορικά με τα περίπου 2.000 ακυκλοφόρητα τραγούδια του που βρίσκονται φυλαγμένα στο σπίτι του στο Paisley Park, η Nelson ανέφερε ότι ο αδερφός της ήθελε να τον θυμούνται ως έναν από τους πιο παραγωγικούς μουσικούς στον κόσμο. Για αυτό το λόγο, συμπλήρωσε, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να πραγματοποιηθεί το όνειρο του αυτό.

Το σπίτι στο Paisley Park έχει πλέον μετατραπεί σε μουσείο του Prince, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν προσωπικά αντικείμενα και μουσικά όργανα του καλλιτέχνη, καθώς και το στούντιο όπου έγραψε μερικές από τις επιτυχίες του. Το 1996, στην διάρκεια συνέντευξης με την Oprah, ο Prince είχε πει ότι δεν θέλει να φύγει ποτέ από την Μινεάπολις, όπου βρίσκεται το σπίτι του, γιατί «είναι τόσο κρύο που κρατάει τους κακούς ανθρώπους μακρυά».