Νέος δίσκος από τους Last Shadow Puppets τον Δεκέμβριο

the-last-shaddow-puppets
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Έξι νέα κομμάτια από την παρέα των Alex Turner και Miles Kane.

Το βρετανικό indie supergroup The Last Shadow Puppets ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το νέο του EP «The Dream Synopsis» στις 2 Δεκεμβρίου μέσω της Domino Records. Το EP θα κυκλοφορήσει σε κόκκινο βινύλιο, CD και ψηφιακά.

Στον δίσκο περιλαμβάνονται έξι κομμάτια, εκ των οποίων τα 2 είναι νέες εκτελέσεις των Aviation και The Dream Synopsis από το το «Everything You' ve Come To Expect» που βγήκε τον Απρίλιο, ενώ τα άλλα τέσσερα είναι διασκευές. Πιο συγκεκριμένα, το supergroup διασκευάζει το Les Cactus του Jacques Dutronc, το Totally Wired των The Fall, το This Is Your Life των Glaxo Babies και το Is This What You Wanted του Leonard Cohen. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε ζωντανά μέσα σε μια μέρα στα Waterfront Studios της Νέας Υόρκης.

Οι Last Shadow Puppets είναι ένα project των Alex Turner (από τους Arctic Monkeys) και τον Miles Kanes (The Rascals και σόλο καριέρα), μαζί με τον James Ford (Simian) και Zach Dawes (Mini Mansions). Κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο, «The Age of Understandment», το 2008 και μετά σίγησαν για οχτώ χρόνια, μέχρι να επιστρέψουν φέτος με το «Everything You've Come To Expect».