Μπορεί και να κλάψετε με το δώρο του Kanye στην Kim

david-shankbone
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Μετά τη ληστεία στο Παρίσι, η Kim έχει κατεβάσει τους τόνους στα social media, όμως ο σύζυγός της έχει άλλη άποψη και της κάνει ένα δώρο γενεθλίων που ταράζει το twittter.

Η reality star και βασίλισσα των social media έκλεισε τα 36 της χρόνια. Βέβαια, φέτος, μάλλον δεν θα γιορτάσει τα γενέθλιά της με μεγαλειώδη πάρτυ και επίδειξη του πλούτου της, μιας και μετά τη ληστεία στο Παρίσι, έχει σταματήσει να ποστάρει οτιδήποτε στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσπαθεί να ηρεμήσει μετά το τρομακτικό περιστατικό που της συνέβη. Ο σύζυγος της, όμως, αποφάσισε να της φτιάξει ένα δώρο γενεθλίων που συγκίνησε όλους όσοι το είδαν, ακόμα και αν σιχαίνονται το power couple.

Με ένα tweet του και γράφοντας απλώς “Happy birthday, babe”, ανέβασε ένα video-συρραφή οικογενειακών video της οικογένειας Kardashian, από τότε που οι διάσημες αδερφές ήταν ακόμα παιδιά, και κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτή η οικογένεια θα γινόταν μια από τις πιο ισχυρές...βιομηχανίες των Η.Π.Α. Στο βίντεο βλέπουμε την Kardashian παιδί να παίζει με τις αδερφές της, να μεγαλώνει και να γίνεται έφηβη, να υποδέχεται νέα μέλη στην οικογένεια και να χαμογελά συνέχεια.

 Αυτό που συγκινεί είναι η φωνή του πατέρα τους, Rob Kardashian που πέθανε το 2003 από καρκίνο. Ο πατέρας Kardashian ακούγεται να μιλάει σχεδόν σε όλο το video, ενώ εμφανίζεται χαρούμενος με την οικογένεια του, σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.