Robbie Williams: «Πήρα αντικαταθλιπτικά για τους δαίμονες μου»

rompi-ouiliams
ΤΡΙΤΗ, 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Ο πρώην τραγουδιστής των Take That ανοίχτηκε για την κατάθλιψη και τις καταχρήσεις του.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Williams μίλησα ανοιχτά για την μάχη που έχει δώσει κατά της κατάθλιψης κα αποκάλυψε ότι έχει πάρει αντικαταθλιπτικά χάπια για να «καλμάρουν οι δαίμονες» του. Ο Williams έκανε την αποκάλυψη στο Radio Times, εξηγώντας ότι πέρασε ένα «περίεργο καλοκαίρι» όπου δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με κανέναν, πέρα της γυναίκας του, Ayda Field.

«Πέρασα ένα πραγματικά περίεργο καλοκαίρι. Δεν μπορούσα να συνεννοηθώ με κανέναν, εκτός από την γυναίκα μου. Δεν ήξερα πώς να μιλήσω στον οποιοδήποτε, ακόμα και με ανθρώπους που είναι μαζί μου κάθε μέρα. Ήμουν απομονωμένος στο μυαλό μου», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Ήταν ενοχλητικό και λυπηρό. Τότε δοκίμασα αυτό το αντικαταθλιπτικό χάπι και τα πράγματα άλλαξαν. Οι δαίμονες είναι ήσυχοι», εξήγησε στη συνέχεια.

Μιλώντας για τη σχέση του με τα ναρκωτικά και τις καταχρήσεις εκείνης της περιόδου, ο πρώην τραγουδιστής των Take That αποκάλυψε ότι «δεν ψάχνει για τίποτα» και συμπλήρωσε «σίγουρα δεν μπορώ να πιω, σίγουρα δεν μπορώ να πάρω κοκαΐνη, δεν μπορώ να πάρω έκσταση και δεν μου αρέσει η ηρωίνη».