Η «Βαβέλ» της Νατάσσας Μποφίλιου σε λευκό βινύλιο

babel-mpofiliou
ΤΡΙΤΗ, 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, αλλά και την περιοδεία τους σε όλη την Ελλάδα, η «Βαβέλ» κυκλοφορεί σε λευκό βινύλιο.

Το άλμπουμ «Βαβέλ» περιέχει δώδεκα σύγχρονες ιστορίες με την υπογραφή του Γεράσιμου, όπως τις μελοποίησε κι ενορχήστρωσε ο Θέμης Καραμουρατίδης. Η έκδοση βινυλίου περιέχει και το bonus track “Αντιγόνη (outro)". Σε αυτό το άλμπουμ για πρώτη φορά ξεχωρίζει ο ήχος των πνευστών στις ενορχηστρώσεις. Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν live στo studio Sierra, θυμίζοντας κάτι από τις μεγάλες, κλασικές ηχογραφήσεις του παρελθόντος, με ηχολήπτη τον Γιάννη Παξεβάνη, ο οποίος είναι υπεύθυνος και για το mastering του δίσκου. H «Βαβέλ», αφηγείται τις ιστορίες των ανθρώπων που ζουν μέσα στη σύγχρονη πόλη, δηλαδή του καθένα από εμάς. Στο εξώφυλλο ο τίτλος αναγράφεται και με τον κώδικα Braille (κωδικός ανάγνωσης και γραφής τυφλών).

Η Νατάσσα Μποφίλιου ξεκινάει τις εμφανίσεις της στο Estate από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου για  9 παραστάσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο.