«Pop Sensitivity»: Όλη ποπ κουλτούρα των 20+ ξεδιπλώνεται στο BUD

bud-1
ΤΡΙΤΗ, 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η γενιά του MTV και του Disney Club. Internet, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, glossy περιοδικά. Καθυστερημένη ενηλικίωση, απογοήτευση, reality check. Totally fucked up.

Pop Sensitivity, ο κοινός μας τόπος.  Αναζητούμε τις καταβολές μας, ερεθίσματα, αναφορές, έρωτες και εκλεκτικές συγγένειες. 

Η δεύτερη συλλογική έκθεση του BUD εγκαινιάζεται την 9η Δεκεμβρίου. Τρεις ετερόσημοι καλλιτέχνες, τρεις διαφορετικές μορφές τέχνης συνυπάρχουν σε ένα ανοίκειο-οικείο περιβάλλον. Φωτογραφία, installations και video art, είναι τα μέσα για την εξερεύνηση του ανθρωπίνου σώματος και της καθημερινής επιτέλεσης. Ο Δημήτρης Γκέτσις, η Mυρτώ Τζίμα και η Τζωρτζίνα Ρεμούνδου θα παρουσιάσουν έργα τους υπό την εικαστική επιμέλεια των ιδίων. 

Ο Δημήτρης Γκέτσις είναι καλλιτέχνης και απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (2016). Εστιάζει κυρίως στη δημιουργία μέσω της γλυπτικής, των εγκαταστάσεων, της φωτογραφίας και του βίντεο. Έχει στο βιογραφικό του ήδη πολλές ατομικές και συμμετοχές σε συλλογικές εκθέσεις. Έχει δημιουργήσει για μεγάλο αριθμό οργανισμών σε Ελλάδα και Εξωτερικό, ενώ είναι πλέον φοιτητής του Royal College of Arts (UK, London). 

Η Μυρτώ Τζίμα είναι visual artist που ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Απόφοιτος της σχολής Βακαλό, έχει εργαστεί σε διαφόρους τομείς, μεταξύ των οποίων ο κινηματογράφος, η φωτογραφία και το graphic design. To κύριο ενδιαφέρον της περιστρέφεται γύρω από τη φωτογραφία σε φίλμ ως μέσο καταγραφής, αρχειοθέτησης και έρευνας πάνω στην ατομική και συλλογική μνήμη. 

Η Τζωρτζίνα Ρεμούνδου είναι visual artist με σπουδές στη Σχολή Βακαλό και στο Central Saint Martins. Κεντρικό στοιχείο στη δουλειά της είναι η ανάδυση της μνήμης μέσα από τη φωτογραφική αφήγηση και τη δημιουργία σκηνικών χώρων. Για το bud δημιουργεί μια εγκατάσταση in situ επιχειρώντας να μας μεταφέρει στην κουζίνα της γιαγιάς της. Ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.

H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 19 Δεκεμβρίου και θα είναι επισκέψιμη Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο μεταξύ 18.30 και 20.30. Για άλλες ημέρες και ώρες η επίσκεψη είναι διαθέσιμη κατόπιν συνεννόησης.

Info
Εγκαίνια: 9 Δεκεμβρίου, 20.00
Διάρκεια: 9 - 19 Δεκεμβρίου Δεκεμβρίου

BUD
Μυλλέρου 43, Μεταξουργείο, 10436
Τ: 2130337770