Lady Gaga: «Πάσχω από μετατραυματικό στρες»

lady-gaga
ΤΡΙΤΗ, 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού σε νεαρή ηλικία.

Η Lady Gaga αποκάλυψε ότι πάσχει από το σύνδρομο μετατραυματικού στρες, μετά από τον βιασμό που υπέστη στην ηλικία των 19, σε συνέντευξη της στην τηλεοπτική εκπομπή Today. Η τραγουδίστρια είπε ότι οι δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της την έχουν βοηθήσει να είναι συμπονετική με όσους έχουν περάσει αντίστοιχη τραυματική εμπειρία.

«Έχω μια ψυχική ασθένεια και παλεύω με αυτή την ψυχική ασθένεια κάθε μέρα. Το δικό μου τραύμα στην δική μου ζωή με βοήθησε να καταλάβω το τραύμα των άλλων. Πάσχω από σύνδρομο μετατραυματικού στρες (PTSD). Δεν το έχω πει αυτό ποτέ σε κανέναν, οπότε εδώ είμαστε» δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή.

Στην συνέχεια εξήγησε ότι ήταν τυχερή που είχε ένα ισχυρό δίκτυο συμπαράστασης και ότι η καλοσύνη των ανθρώπων στην ζωή της τη βοήθησαν να «θεραπεύσει» τα ψυχολογικά τραύματά της. «Η καλοσύνη που έδειξαν οι γιατροί μου όσο και η οικογένειά μου και οι φίλοι μου πραγματικά μου έσωσαν τη ζωή. Ψάχνω για τρόπους να θεραπεύσω τον εαυτό μου και βρήκα ότι η καλοσύνη είναι ο καλύτερος τρόπος» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μετά την προβολή της εκπομπής η Gaga σχολίασε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter ότι μοιράστηκε ένα από τα πιο κρυφά μυστικά της με τον κόσμο και ότι τα μυστικά σε κάνουν άρρωστο από ντροπή.