Χωρίζουν Kim και Kanye;

kim-kayne
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Το διάσημο ζευγάρι φαίνεται ότι οδεύει προς τους τίτλους τέλους του πολυσηζητημένου γάμου τους.

Μετά τη νοσηλεία του rapper σε ψυχιατρική κλινική, για ένα παροδικό ψυχωσικό επεισόδιο, λόγω αϋπνίας και και αφυδάτωσης,  τον περασμένο μήνα, τα πράγματα για τους δύο star φαίνονται ότι δεν πάνε καλά. Είχε προηγηθεί βέβαια και η κλοπή των κοσμημάτων της Kardashian στο Παρίσι πριν δύο μήνες, ένα γεγονός που έκανε την τηλεπερσόνα να κλειστεί στο σπίτι της και να σταματήσει να ανεβάζει οτιδήποτε στα social media.

Τώρα, ο West ανακοίνωσε ότι θα ξεκουραστεί μέχρι το τέλος της χρονιάς, αλλά παράλληλα οι φήμες περι διαζυγίου με την Kim Kardashian οργιάζουν. Μιλώντας στο US Weekly, ένας φίλος του ζευγαριού είπε ότι θα πάρει αρκετό καιρό στην Kim να κάνει οτιδήποτε, αλλά δε θέλει να είναι άλλο παντρεμένη. Παρότι, όπως λέει, ήταν και είναι υποστηρικτική σύζυγος και ανησυχεί για την υγεία του Kanye, αισθάνεται εγκλωβισμένη σε αυτή τη σχέση. Υπάρχουν επίσης οι φήμες ότι δεν αφήνει τον rapper να πλησιάσει τα παιδιά του.

Ο West κατέρρευσε ψυχολογικά την περασμένη βδομάδα και ακύρωσε την υπόλοιπη Saint Pablo Tour. Η τελευταία του συναυλία ήταν στο Sacramento, που διήρκησε μόλις 30 λεπτά και όπου από σκηνής είπε ότι ο Jay Z, με τον οποίον ήταν στενοί φίλοι, σχεδίαζε να τον δολοφονήσει. Είχε επίσης συγκεντρώσει οργισμένες αντιδράσεις, όταν δήλωσε ότι θα επέλεγε τον Trump, αν ψήφιζε για Πρόεδρο των Η.Π.Α.

«Η συμπεριφορά του Kanye έκανε μεγάλη ζημιά στον γάμο τους. Άλλα η Kim αισθάνεται ανακουφισμένη που λαμβάνει τη σωστή βοήθεια. Πιστεύει πως αυτό χρειάζεται για να σώσουν τον γάμο τους. Αγαπιούνται βαθιά και ας υπάρχουν προβλήματα», επισημαίνει άλλη πηγή.