Δείτε τον Kanye ξανθό στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις περιπέτειες υγείας

kayne-west
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Φήμες και για νέο δίσκο, πιθανόν το πολυαναμενόμενο «Turbo Grafx 16» project.

Με ξανθά μαλλιά εμφανίστηκε ο Kanye West στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την ολιγοήμερη νοσηλεία του και τις φήμες για διαζύγιο με την Kim Kardashian. Ο West φέρεται να δήλωσε ότι σκοπεύει να ξεκουραστεί και να κάνει διάλειμμα για το υπόλοιπο του έτους.

Ο West εμφανίστηκε στην έκθεση «Rick Owens: Furniture» που φιλοξενεί το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο Pacific Design Center στο Χόλιγουντ. Σύμφωνα με το Hollywood Life, ο West επισκέφτηκε την έκθεση για να στηρίξει τον δημοφιλή παριζιάνο σχεδιαστή μόδας και επίπλων.

#KanyeWest is back on the scene 👀👀 photocred: @giovannileonardobassan via @teamkanyedaily.1

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The Shade Room (@theshaderoom) στις

Την περασμένη βδομάδα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για ένα ψυχωτικό επεισόδιο από υπερκόπωση, έλλειψη ύπνου και αφυδάτωση. Η εισαγωγή του στο νοσοκομείο έγινε μετά από συναυλία και την ανακοίνωση ότι ακυρώνεται το υπόλοιπο της περιοδείας του. Στη συνέχεια κυκλοφόρησαν φήμες για διαζύγιο, τις οποίες το ζεύγος διέψευσε.

Παράλληλα, δημοσίευμα του TMZ αναφέρει ότι ο West έχει στήσει ένα στούντιο στη βίλα του στο Bel-Air και φέρεται να δουλεύει πάνω σε νέα μουσική. Το TMZ συμπληρώνει ότι συνεργάζεται με τον Peter Rock, ο οποίος μοιράστηκε φωτογραφίες από το στούντιο. Σε κάποια από αυτές διακρίνεται μια λίστα με τίτλους βιντεοπαιχνιδιών, που κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι ο West ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο «Turbo Grafx 16» project του.