«Φόρμα και Περιεχόμενο» στην γκαλερί 7

insoo-shinrespiration-268-x-339-iron-on-mashed-dak-paper-2013-339-iron-on-mashed-dak-paper-2013

Insoo ShinRespiration, 26.8 x 33.9, Iron on Mashed Dak Paper, 2013

ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Πέντε ζευγάρια, Έλληνες και Ασιάτες καλλιτέχνες ερευνούν τη νέα προσέγγιση στην ζωγραφική και την γλυπτική μέσα από την ομαδική έκθεση «Form & Content/Φόρμα & Περιεχόμενο».

Η πρόθεσή τους δεν είναι να αντιπαρατεθούν αλλά και ούτε να καταργήσουν τις φόρμες του παρελθόντος. Περισσότερο είναι η αναζήτηση των νέων διαθέσεων [τάσεων] μιας εννοιολογικής αφαίρεσης όπως συμβαίνει στην δουλειά των παραπάνω καλλιτεχνών.

babis vekris

Ενώ οι δουλειές αυτής της έκθεσης εμφανίζουν μια σχέση με στιλιστικά μοντέλα του παρελθόντος, παράλληλα ξεφεύγουν από αυτά παρουσιάζοντας ευαισθησίες και αισθήσεις που χρήζουν απαντήσεων. Στο χώρο της γκαλερί «7» οι προθέσεις των καλλιτεχνών γίνονται φανερές στα έργα τους που κερδίζουν αθροιστικά τη δύναμή τους καθώς απλώνονται στους τοίχους.

Manhee Kim

Συμμετέχουν οι: Manhee Kim & Insoo Shin, Sarantis Gagas & Dongdo Jun, Lin Shih Pao & Tina Karageorgi, Jinsoo Kim & Yiannis Christakos, Babis Vekris  & Hoyoon Shin

Οι παραπάνω καλλιτέχνες, οι οποίοι  δείχνουν αντιπροσωπευτικά έργα τους για πρώτη φορά στην Ελλάδα, συμμετέχουν για αρκετά χρόνια στην διεθνή εικαστική σκηνή με προτάσεις που δεν περνούν απαρατήρητες.

Επιμέλεια έκθεσης: Θάλεια Βλαχοπούλου

Γ.ΧΡΙΣΤΑΚΟΣ

This is not my Europe, mixed media on canvas, 144x134cm

Info 
Διάρκεια έκθεσης: 10 έως 28 Ιανουαρίου 2017
Ώρες λειτουργίας: Tρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 11-2 μ.μ. & 6-9 μ.μ.
Τετάρτη &  Σάββατο: 11-3 μ.μ.

Γκαλερί 7
Σόλωνος, 20, Αθήνα