Η οικογένεια του George Michael απαντά στις φήμες περί αυτοκτονίας

file-photo-george-michael-performs-in-concert-at-the-forum-during-his-live-global-tour-in-inglewood Mario Anzuoni

Φωτογραφία από το "Live Global Tour", Καλιφόρνια, 25 Ιουνίου 2008

ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Τα ασαφή αίτια θανάτου και οι δηλώσεις του συντρόφου του έδωσαν τροφή σε φήμες.

Ο ξαφνικός θάνατος του George Michael  ανήμερα των Χριστουγέννων συγκλόνισε τον κόσμο. Οι εξετάσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλύψει την αιτία θανάτου του χαρισματικού καλλιτέχνη, γεγονός που έχει τροφοδοτήσει φήμες περί αυτοκτονίας. Ο σύντροφος του Michael, Fadi Fawaz είχε βρει τον καλλιτέχνη νεκρό στο κρεβάτι του και υπονόησε μέσω ανάρτησης στο Twitter ότι ήταν αυτοκτονία.

Όπως είναι λογικό, η οικογένεια του εκλιπόντος αστέρα απάντησε στις σχετικές φήμες: «Την εβδομάδα που πέρασε μετά τον τραγικό θάνατό του έχουν κυκλοφορήσει σχόλια και εικασίες αναφορικά με τον George και τις συνθήκες θανάτου του. Αναπόφευκτα θα υπάρξουν περισσότερες στο μέλλον. Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη από τον θάνατό του και δεν θέλει να σχολιάσει καμία τέτοια εικασία, είτε τώρα, είτε μελλοντικά» δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειας στο Buzzfeed.

Αρχικά ο Fawaz είχε γράψει στο Twitter ότι το μόνο που ήθελε ο George Michael ήταν να πεθάνει και ότι είχε αποπειραθεί πολλές φορές να αυτοκτονήσει, συμπληρώνοντας ότι «τελικά τα κατάφερε». Στη συνέχεια ο Fawaz δήλωσε στη Mirror ότι είναι σοκαρισμένος από τις αναρτήσεις και ισχυρίστηκε ότι έχει πέσει θύμα χάκερ.