Λάμψη αστέρων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι του Barack Obama

barack-obama-peace-out
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Beyoncé, Jay Z, Springsteen και Paul McCartney ανάμεσα στους προσκεκλημένους.

Σε αντίθεση με τον διάδοχό του, Donald Trump, ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama δεν φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα να βρει κόσμο για το τελευταίο του πάρτι στον Λευκό Οίκο. Στο παρελθόν είχε διοργανώσει ένα φεστιβάλ στον Λευκό Οίκο με τους Lumineers, την Sharon Jones και τον Leonardo DiCaprio, μεταξύ άλλων, ενώ στο καθιερωμένο μπάρμπεκιου για τον εορτασμό της ανεξαρτησίας των ΗΠΑ είχε προσκεκλημένους τον Kendrick Lamar και την Janelle Monae.

Σύμφωνα με τη Washington Post, στο αποχαιρετιστήριο πάρτι των Obama στον Λευκό Οίκο την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου θα εμφανιστούν η Beyonce, ο Jay Z, ο Stevie Wonder, ο Bradley Cooper, ο JJ Abrams, ο Chance the Rapper, ο Bruce Springsteen, ο Paul McCartney, ο Eddie Vedder, ο David Letterman και ο George Lucas. Φημολογείται ότι θα παρευρεθούν και οι Usher και Samuel L Jackson. Ο Chance the Rapper επιβεβαίωσε την παρουσία του μέσω του Twitter.

Από την άλλη, το επιτελείο του επόμενο προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump φαίνεται ότι αντιμετωπίζει προβλήματα στο να βρει καλλιτέχνες για την τελετή ορκωμοσίας του που θα λάβει χώρα στις 20 Ιανουαρίου. Για την ώρα μόνο η Jackie Evancho, φιναλίστ της ριάλιτι εκπομπής «America's Got Talent» το 2010, έχει συμφωνήσει να ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ.