Ξεκινά το μεγάλο παζάρι βιβλίου στην Κοτζιά

biblio-kardia
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Το 21ο παζάρι βιβλίου ανοίγει τις πύλες του στο κοινό στις 13 Ιανουαρίου.

Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών οργανώνουν το 21ο παζάρι βιβλίου 2017 με τίτλο «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου» στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά). Το παζάρι ξεκινά στις 13 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει ως τις 5 Φεβρουαρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ξεναγηθούν στο χώρο του βιβλίου καθημερινά, Σάββατα και Κυριακές από τις 9 πρωί έως τις 9 βράδυ. Συμμετέχουν 180 εκδότες με 300.000 βιβλία και τιμές από 1 μόλις ευρώ! Με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

Το Παζάρι Βιβλίου είναι η θεσμοθετημένη εκδήλωση που προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές. Όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 8.000 τίτλους βιβλίων σε τιμές που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής.

Σε μία σύγχρονη, υπαίθρια, στεγασμένη και θερμαινόμενη εγκατάσταση, το αθηναϊκό, και όχι μόνο, αναγνωστικό κοινό, έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί αξιόλογα βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών, για όλες τις ηλικίες. Όλα τα βιβλία διαθέτουν αυτοκόλλητη ετικέτα, με την τιμή πώλησης στο Παζάρι Βιβλίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και βρίσκεται επί της οδού Αθηνάς (μπροστά από το Παλιό Δημαρχείο).