«Φρένο» από την Victoria Beckham σε επανένωση των Spice Girls

spice-girls-reunion
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Φοβάται ότι με νέα τραγούδια θα αμαυρώσουν την κληρονομιά που άφησαν.

Η Victoria Beckham φέρεται να έχει βάλει φρένο σε μια περιοδεία επανένωσης των Spice Girls, αφού εμπόδισε το συγκρότημα από το να ερμηνεύσει τα παλιά του τραγούδια. Η πρώην «Posh Spice» δε συμμετέχει στις επανένωση που επιχείρησαν οι Mel B, Emma Bunton και Geri Horner.

Σύμφωνα με πηγές της Sun, η κίνηση της Beckham να βάλει δικηγόρους ώστε να εμποδίσει την (λειψή) επανένωση, τις έχει στεναχωρήσει. Εικάζεται ότι η Victoria Beckham επιχειρεί να κόψει τους δεσμούς με το παρελθόν της, ενώ φέρεται να ανησυχεί ότι η ερμηνεία των παλιών επιτυχιών μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην κληρονομιά του συγκροτήματος. Η πηγή της Sun εξήγησε ότι ο φόβος της Beckham είναι πως τα εναπομείναντα μέλη θα συνδύαζαν τα παλιά τραγούδια με νέα, αμφιβόλου ποιότητας κομμάτια.

Oι Spice Girls την εποχή που μεσουρανούσαν.

Αντίστοιχα και η Mel C έχει αρνηθεί να συμμετάσχει στην επανένωση των Spice Girls, θεωρώντας ότι το συγκρότημα έφτασε στο αποκορύφωμά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012. Η «Sporty Spice» μάλιστα αποκάλυψε πρόσφατα ότι είχε αντιμετωπίσει διατροφική διαταραχή και είχε πέσει θύμα bullying από άλλα μέλη των Spice Girls, όταν το συγκρότημα βρισκόταν στις δόξες του. «Όταν ήμασταν παιδιά, ήμασταν τόσο σκληρές η μια με την άλλη και τόσο αποφασισμένες να πετύχουμε, που αν κάποια παρεκτρεπόταν, γρήγορα έμπαινε στη θέση της. Ήταν αρκετά μεγάλη πίεση», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο βρετανικό περιοδικό Attitude.