Τρεις καλλιτέχνες από τη Βιέννη συναντούν δύο από την Αθήνα στο ArtWall Project

artwall-magda-lampropoulou Mάγδα Λαμπροπούλου
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Η καλλιτεχνική τους συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο της έκθεσης «Social Distortion / Less real more human» που ξεκινά την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.

Η έκθεση περιλαμβάνει σειρά εγκαταστάσεων new media και γλυπτά που επικεντρώνονται γύρω από τα ρευστά σώματα, μία συνεχείς εναλλαγή ανάμεσα στη φυσική και ψηφιακή κατάσταση. Τα έργα επαναπροσδιορίζουν και αλλοιώνουν το σώμα, το οποίο εμπεριέχει την ανάμνηση της φυσικής σάρκας, παραμορφώνοντας το ψηφιακά και κοινωνικά για να εξυπηρετήσει μια νέα αισθητική.

Stefano D’Alessio

Είτε πρόκειται για την άντληση και ανατοποθέτηση πληροφοριακού υλικού σε πορνογραφικές πηγές, δημιουργώντας μια νέα συνειδητοποίηση του εαυτού μέσω εικονικού αποπροσανατολισμού και grotesque 3D απεικονίσεων, την ανάπτυξη νέων τρόπων αρχειοθέτησης αναμνήσεων, ή την κωδικοποίηση και αποκωδικοποίηση γεγονότων από την πραγματική ζωή στην ψηφιακή personae, το σώμα παραμένει πάντα ο πυρήνας και η πλατφόρμα αυτών των εκφράσεων.

Martinz Alexander

Η έκθεση Social Distortion πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Offspring Young Artists, πρόγραμμα προβολής του νέου καλλιτεχνικού δυναμικού και της επερχόμενης γενιάς σύγχρονων εικαστικών.

Martina Menegon

Συμμετέχουν: Martina Menegon, Alexander Martinz, Stefano D’Alessio, Κώστας Λαλές, Μάγδα Λαμπροπούλου (Περισσότερα για τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες μπορείτε να δείτε εδώ).

Επιμέλεια: Martina Menegon, Alexander Martinz, Stefano D’Alessio, Φωτεινή Καπίρη, Γιώργος Γεωργακόπουλος

Κώστας Λαλές
Info
Εγκαίνια: Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, 2017, 20:00
Διάρκεια: 3 Φεβρουαρίου -  28 Φεβρουαρίου 2017
Ώρες λειτουργίας: Τετ., Παρ.: 17:00 – 21:00, Σάβ. 13:00 – 16:00

ARTWALL Project Space
Σοφοκλέους 26, 10552, Αθήνα
E: [email protected]