Robbie Williams: «Μια συνεργασία με τον Liam Gallagher θα σόκαρε τον κόσμο»

robbie-williams-liam-gallagher
ΤΡΙΤΗ, 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Ο τραγουδιστής των Take That, Robbie Williams, δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τους Oasis και τη ροκ μουσική.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο ΝΜΕ, ο Robbie Williams υποστήριξε ότι μια πιθανή συνεργασία του με τον Liam Gallagher «θα σόκαρε τον κόσμο». Δυστυχώς, όμως, όπως έσπευσε να σημειώσει, δεν πιστεύει ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό για την ώρα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Williams υπογράμμισε ότι είναι μεγάλος φαν των Oasis και, όταν ρωτήθηκε κατά πόσο θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Liam Gallagher, απάντησε ότι «θα ήταν πραγματικά απίστευτη. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι σε θέση να επιτρέψει στον εαυτό του να το κάνει. Δεν θα θέλει να συνεργαστεί με τον Robbie Williams. Είναι λυπηρό για μένα. Πραγματικά θα σόκαρε τον κόσμο για μια μέρα». Τελευταία φορά που συναντήθηκε με τον Liam ήταν στα παρασκήνια των Brit Awards το 2009, σχολίασε στη συνέχεια.

Αργότερα μίλησε για τις αντιδράσεις που προκαλεί επί σκηνής και με τις δηλώσεις του κατά καιρούς: «Ξέρεις, μου αρέσει να ψυχαγωγώ. Είναι η κύρια λειτουργία μου. Έχω περιορισμένες δημιουργικές ικανότητες και πιάνω τον εαυτό μου να λέει πράγματα που αργότερα, μετά από περισυλλογή, μάλλον δεν θα έλεγα. Προσπαθώ μονάχα να ψυχαγωγώ και να είμαι αστείος όλη την ώρα. Δεν προσπαθώ να είμαι αμφιλεγόμενος, αλλά εάν αυτά που λέω είναι αστεία και αμφιλεγόμενα ταυτόχρονα, τότε, όμορφα, ας είναι έτσι. Απλά πιστεύω ότι υπάρχουν τόσοι βαρετοί, ουδέτεροι καλλιτέχνες και δεν είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς».

Στη συνέχεια ο Williams εξήγησε ότι παλιά υπερίσχυε η αντίληψη πως ένας καλλιτέχνης πρέπει να είναι μονίμως μεθυσμένος και βουτηγμένος στην κοκαΐνη για να προκαλέσει ενδιαφέρον, αλλά τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει τόσο που «εάν το έκανε ακόμα κόσμος, θα ήταν λίγο θλιβερό».