Στο σφυρί ομπρέλα της Britney Spears για καλό σκοπό

britney-spears
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Την είχε χρησιμοποιήσει όταν επιτέθηκε στο αυτοκίνητο ενός παπαράτσι το 2007.

Μια ομπρέλα της Britney Spears, με την οποία η τραγουδίστρια είχε επιτεθεί στο αυτοκίνητο ενός παπαράτσι το 2007, σε πλειστηριασμό. Η Spears, η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα εκείνο τον καιρό, είχε χτυπήσει με την ομπρέλα της το αυτοκίνητο του παπαράτσι Daniel Ramos και, αφού έβρισε τον φωτογράφο, άφησε την ομπρέλα, μπήκε στο αυτοκίνητό της και έφυγε.

TMZ
«Ήταν μια άσχημη στιγμή στη ζωή της και δυστυχώς καταγράφηκε», δήλωσε πρόσφατα ο Ramos στο Broadly. Όπως αποκάλυψε, σκοπεύει να δωρίσει το 50% των εσόδων από τον πλειστηριασμό σε φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής της Spears. Αναφορικά με το συμβάν, ο Ramos ισχυρίζεται ότι η Spears γνώριζε τους παπαράτσι, οι οποίοι όμως δεν είχαν αντιληφθεί ότι η τραγουδίστρια αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ δήλωσε ότι το βράδυ του συμβάντος της είπε ότι «ανησυχεί» για αυτήν.

Λίγους μήνες αργότερα, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της ότι απολογήθηκε για το συμβάν στον παπαράτσι. Στην ανάρτησή της εξήγησε ότι εκείνο τον καιρό έκανε πρόβες για τον ρόλος μια ταινίας και ότι παρασύρθηκε. «Απολογήθηκε», σχολίασε ο Ramos, για να συμπληρώσει ότι δεν θεωρεί ότι ο ίδιος έκανε «κάτι κακό».